Libnet.ro
UNICEF

15:30

OSCE solicita eliberarea observatorilor detinuti in Ucraina

Antena3 Antena3,
OSCE solicita eliberarea observatorilor detinuti in Ucraina

Seful OSCE, Didier Burkhalter, condamna si cere eliberarea observatorilor OSCE, detinuti in Ucraina, scrie Mediafax. Doar unul dintre cei opt observatori a fost eliberat, din cauza unor probleme de sanatate. continuă pe Antena3

Seful OSCE cere eliberarea observatorilor detinuti in estul Ucrainei

Seful in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), ministrul elvetian al Afacerilor Externe, Didier Burkhalter, a condamnat, duminica, detentia observatorilor OSCE de catre rebelii prorusi din estul Ucrainei si a cerut eliberarea lor, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Germania face presiuni Rusiei pentru eliberarea observatorilor OSCE

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a intervenit pe langa omologul sau rus Serghei Lavrov pentru a obtine eliberarea observatorilor OSCE retinuti in estul Ucrainei, a anuntat sambata.

Ban Ki-moon cere eliberarea observatorilor OSCE retinuti in Ucraina

Observatorii OSCE si militarii detinuti in estul Ucrainei trebuie imediat eliberati, a cerut, luni, secretarul ONU, Ban Ki-moon. Domnul Ban Ki-moon condamna cu fermitate capturarea acestor oameni si cere.

Germania si Franta fac presiuni asupra Rusiei pentru eliberarea observatorilor OSCE din Ucraina

Berlinul a apreciat duminica seara ca Moscova are datoria de a exercita presiuni asupra separatistilor prorusi din estul Ucrainei in vederea eliberarii observatorilor OSCE, in timp ce Parisul a avertizat in privinta unui derapaj care ar urma sa aiba consecinte considerabile.

Seful Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa cere eliberarea observatorilor retinuti in estul Ucrainei

Ministrul elevetian al Afacerilor Externe, Didier Burkhalter, sef al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), a condamnat, duminica, detentia observatorilor OSCE de catre rebelii.

Geoana: Autoritatile ruse sa isi foloseasca influenta directa pentru eliberarea observatorilor OSCE

Senatorul PSD Mircea Geoana condamna cu toata hotararea retinerea de catre insurgentii pro-rusi din Sloviansk a unui numar de observatori OSCE, el facand un apel catre autoritatile ruse sa foloseasca influenta directa asupra insurgentilor pentru eliberarea neintarziata a observatorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )