Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ovidiu Tender se intoarce joi in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Ovidiu Tender se intoarce joi in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti (VIDEO)

Ovidiu Tender se intoarce in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti dupa ce miercuri, omul de afaceri a stat in sala de judecata de dimineata pana dupa miezul noptii, informeaza B1 TV. Judecatorii. continuă pe B1

Ovidiu Tender afla, joi, daca scapa de inchisoare. Procurorii cer pedepse maxime

Curtea de Apel Bucuresti judeca un nou termen in dosarul Rafo-Carom, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat la 11 ani si jumatate de inchisoare.

Ovidiu Tender afla, joi, daca scapa de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti judeca un nou termen in dosarul Rafo-Carom, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat la 11 ani si jumatate de inchisoare.

Dosarul Carom. Procurorii cer o pedeapsa mai mare de 10 ani de inchisoare pentru afaceristul Ovidiu Tender

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) le-au cerut, joi, magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti CAB) sa majoreze pedeapsa primita de omul de afaceri Ovidiu Tender in dosarul Carom. in prima instanta, afaceristul a fost condamnat la zece ani de inchisoare.

Miliardarul Ovidiu Tender, la un pas de prescrierea faptelor. Magistratii judeca astazi un nou termen in dosarul Rafo-Carom

Curtea de Apel Bucuresti judeca un nou termen in dosarul Rafo-Carom, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat la 11 ani si jumatate de inchisoare. Judecatorii care au audiat inculpatii din dosar.

Motivare. De ce au fost recuzati magistratii din dosarul Carom care ii judecau pe oamenii de afaceri Ovidiu Tender si Marian Iancu

Judecatorii Daniel Dontete si Camelia Bogdan, carora le-a fost repartizat initial dosarul Carom, in care sunt implicati oamenii de afaceri Ovidiu Tender si Marian Iancu, au fost recuzati pentru ca s-au antepronuntat. Curtea a constatat ca in cauza au fost incalcate dispozitiile legale privind incompatibilitatea, se arata in motivarea deciziei de recuzare a celor doi magistrati.

Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, in fata magistratilor pentru un nou termen in dosarul Retrocedarilor ilegale

Radu Mazare si Nicusor Constantinescu merg astazi la Curtea de Apel pentru un nou termen in dosarul Retrocedarilor ilegale. Procurorii sustin ca este vorba despre o retea din care fac parte cei doi.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )