Libnet.ro
UNICEF

01:05

Panica la bordul unor curse Blue Air! Cele mai grave incidente ale companiei low cost

B1 B1,
Panica la bordul unor curse Blue Air! Cele mai grave incidente ale companiei low cost

Compania de zbor low cost s-a confruntat cu mai multe incidente de-a lungul timpului, majoritatea problemelor avand loc la decolare. Cel mai nou incident s-a produs chiar in aceasta dimineata, can. continuă pe B1

Panica la bordul unor curse Blue Air, compania cu cea mai VECHE FLOTA din tara! Cele mai grave incidente ale operatorului low cost

Compania de zbor low cost s-a confruntat cu mai multe incidente de-a lungul timpului, majoritatea problemelor avand loc la decolare. Conform unei analize facute de Aeronews, flota Blue Air este cea mai veche.

Blue Air militeaza impotriva coruptiei din Romania. Avion pictat cu sigla Rezist

Compania de transport aerian Blue Air a lansat un mesaj direct si indraznet la adresa coruptiei din Romania, adoptand mesajul simbol al protestelor anticoruptie, Rezist, si inscriptionandu-l pe imaginea unui avion propriu.

Compania Blue Air isi face publicitate cu imaginea unui avion pictat cu sigla REZIST

Compania de transport aerian Blue Air a postat pe Internet imaginea unui avion care poarta inscriptionata, alaturi de sigla proprie a companiei, si una dintre devizele folosite de protestatarii anticoruptie din Romania.

Blue Air, atac direct impotriva Guvernului: Rezist Coruptiei din Romania, pe avioane

Compania aeriana Blue Air, intr-o miscare indrazneata si complet atipica unei companii private, a postat pe pagina de Facebook fotografia unui avion pe care scrie RezistCoruptieiDinRomania.

Aeronava Blue Air de pe ruta Bucuresti-Valencia, intoarsa din drum din cauza unei pasari

O pasare a provocat intoarcerea din drum a unei aeronave Blue Air, care a decolat din Bucuresti catre Valencia la ora 7. Pasarea a intrat intr-unul din motoarele aeronavei, provocand defectarea.

Aeronava Blue Air de pe ruta Bucuresti-Valencia, intoarsa din drum din cauza unei pasari

O pasare a provocat intoarcerea din drum a unei aeronave Blue Air, care a decolat din Bucuresti catre Valencia la ora 7. Pasarea a intrat intr-unul din motoarele aeronavei, provocand defectarea acestuia.

Ce trebuie sa stie orice femeie despre cancerul ovarian, unul dintre cele mai crunte tipuri de cancer

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai crunte tipuri de cancer, avand cea mai mica rata de supravietuire dintre toate cancerele feminine. Anual, 250. 000 de femei din intreaga lume sunt diagnosticate cu.

In cautarea sutei de mii de noi joburi. Cele mai multe contracte de munca noi s-au incheiat in constructii, transporturi de marfa si servicii de paza.

Guvernul PSD- ALDE se apropie de cifra de 100. 000 noi locuri de munca, anunta in urma cu circa o saptamana ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. HotNews a solicitat Ministerului detalii cu privire la tipul activitatilor economice in care s-au creat aceste locuri de munca precum si amanunte legate de numarul contractelor pe perioada determinata/nedeterminata samd. Uitandu-ne peste cifrele transmise de Ministerul Muncii, vedem desigur si locuri de munca noi, dar probabil si multe joburi numarate ca fiind noi, desi ele reprezinta locuri de munca care existau, dar acum au fost aduse in legalitate, ceea ce pentru economie e un castig. Si spunem asta intrucat primele trei sectoare din economie care au generat cele mai multe contracte noi sunt si printre cele cu risc de evaziune ridicat: constructii,transporturi de marfa si activitati de protectie si paza.

Cele mai bune locuri de pescuit din Brasov

Cele mai frumoase si cautate balti pe pescuit din Brasov, atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti, sunt la Dumbravita, Vadu Rosu, Belin sau Ucea de Jos.

Ilinca si Alex Florea au stralucit pe covorul rosu, la ceremonia de deschidere Eurovision 2017: romanii s-au clasat in top 10 cele mai apreciate tinute FOTO

Reprezentantii celor 42 de tari participante la Eurovision 2017 au defilat duminica pe covorul rosu, in cadrul ceremoniei oficiale de deschidere. Tinutele de gala purtate de Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei, s-au clasat in top 10 cele mai apreciate aparitii de pe covorul rosu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )