Libnet.ro
UNICEF

22:00

Papa Francisc va efectua o vizita in Statele Unite in 2015

B1 B1,
Papa Francisc va efectua o vizita in Statele Unite in 2015

Papa Francisc intentioneaza sa efectueze o vizita in Statele Unite in anul 2015, dar deocamdata nu a fost stabilit programul exact, afirma surse de la Vatican, citate de CNN. Programul exact al vizitei nu. continuă pe B1

O intalnire Barack Obama - Papa Francisc, in premiera, in luna martie

Casa Alba a anuntat ca presedintele Barack Obama se va intalni, in premiera, cu Papa Francisc, la Vatican, pe 27 martie. Vizita presedintelui american la liderul BisericiiCatolice este parte dintr-o.

Internetul e un dar de la Dumnezeu, spune Papa Francisc. El vorbeste despre lumea digitala si pericolele acesteia

Papa Benedict al XVI-lea a fost primul sef al Bisericii catolice care sa accepte sa apara pe Twitter, iar Papa Francisc continua, intr-o anume masura, acel demers si abordarea relaxata fata de Internet si noile tehnologii. El a vorbit de curand despre lumea virtuala, despre rolul sau si la ce ar trebui sa fie atenti oamenii cand patrund in aceasta.

Statele Unite intentioneaza sa mentina 10.000 de militari in Afganistan timp de doi ani dupa incheierea misiunii NATO

Statele Unite intentioneaza sa mentina 10. 000 militari in Afganistan timp de doi ani dupa incheierea misiunii de lupta a NATO la sfarsitul lui 2014, potrivit Wall Street Journal. Propunerea a fost.

Internetul, dar de la Dumnezeu. Papa Francisc indeamna catolicii sa fie cetateni digitali pentru ajutarea celorlalti

Papa Francisc i-a indemnat pe catolici sa fie cetateni digitali constructivi, sa foloseasca Internetul, pe care l-a calificat drept un dar de la Dumnezeu, ca modalitate de consolidare a solidaritatii, intr-un dialog.

Papa Francisc: Internetul este un dar al lui Dumnezeu

Papa Francisc considera internetul a fi un dar al lui Dumnezeu si le-a recomandat catolicilor sa fie cetateni ai erei digitale constructivi, relateaza AFP. Suveranul Pontif a lansat primul sau.

Papa Francisc, despre internet si retele sociale: Lumea digitala trebuie sa fie o retea de oameni, nu de cabluri

Lumea digitala in care traim e de multe ori superficiala si toate se desfasoara atat de repede incat ar fi nevoie de o infuzie de calm si gingasie, astfel incat sa avem o retea formata din oameni, nu din cabluri, a spus Papa Francisc in mesajul transmis de Ziua Mondiala a Comunicatiilor. Internetul este un dar al Domnului care ne ajuta sa dialogam, insa nu trebuie sa cadem in extrema cealalta si sa ne izolam de cei din jurul nostru, a mai spus Suveranul Pontif in mesajul citat de Reuters.

Edward Snowden este de parere ca nu are nicio sansa sa aiba parte de un proces echitabil in Statele Unite

Fostul consultant Edward Snowden, cel care a dezvaluit in ultimul an modalitatile de culegere a informatiilor din cadrul Agentiei Nationale pentru Securitate NSA), a afirmat recent ca nu se poate intoarece in Statele Unite ale Americii atata timp cat exista in vigoare o lege care nu-i permite sa se apere, anunta AFP.

Edward Snowden: Nu am nicio sansa la un proces echitabil in Statele Unite

Edward Snowden, care se afla la originea unor dezvaluiri despre programele de supraveghere ale Agentiei Nationale pentru Securitate NSA), a apreciat joi ca nu va putea sa se intoarca in Statele Unite atata timp cat legea in baza careia poate fi.

Edward Snowden crede ca nu are nicio sansa la un proces echitabil in Statele Unite

Edward Snowden considera ca nu va putea reveni in Statele Unite atata timp cat legea in baza careia poate fi inculpat nu va suferi modificari, fiind de parere ca, in actualele conditii, nu are nicio sansa.

Statele Unite au revocat vizele mai multor ucrainieni, in urma violentelor din Kiev

Statele Unite au revocat vizele mai multor ucraineni, din cauza recurgerii la forta impotriva manifestantilor, la Kiev, a anuntat ambasada americana, citata de AFP. Ca raspuns la actiunile angajate.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )