Libnet.ro
UNICEF

20:00

Parchetul Militar deschide dosar penal dupa prabusirea elicopterului SMURD

Antena3 Antena3,
Parchetul Militar deschide dosar penal dupa prabusirea elicopterului SMURD

Procurorii de la Sectia Militara a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au deschis un dosar penal pentru a investiga cauzele prabusirii elicopterului SMURD, au declarat pentru. continuă pe Antena3

Parchetul Militar a deschis dosar penal dupa prabusirea elicopterului SMURD in Republica Moldova

Procurorii de la Sectia Militara a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au deschis un dosar penal pentru a investiga cauzele prabusirii elicopterului SMURD in Republica Mo.

MAI a activat celula de criza dupa prabusirea elicopterului SMURD. Toate aeronavele EC 135 raman la sol

Ministerul de Interne a activat celula de criza dupa prabusirea elicopterului SMURD in Republica Moldova, a declarat joi purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, precizand ca in urma.

Presedintele Republicii Moldova a transmis condoleante dupa prabusirea elicopterului SMURD

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis condoleante joi, dupa prabusirea unui elicopter al SMURD in raionul Cantemir, soldata cu moartea a patru persoane.

Anuntul facut de MAI, dupa prabusirea elicopterului SMURD. Raed Arafat se va deplasa in Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca patru persoane au decedat in urma prabusirii unui elicopter SMURD in zona raionului Cantemir, localitatea Haragas din Republica Moldova, potrivit.

Marturiile colegilor celor doua cadre medicale care au murit dupa prabusirea elicopterului SMURD Iasi: Ne-am vazut dimineata, la cafea, erau plini de viata

Momente cutremuratoare la Iasi, la Unitatea de Primire Urgente UPU) a Spitalului Sf. Spiridon, unde lucrau medicul Mihaela Dima si asistentul medical Gabriel Sandu, doi dintre cei patru membri ai echipajului SMURD care au murit in accidentul aviatic petrecut joi, 2 iunie, in Republica Moldova.

FOTO Marturiile colegilor cadrelor medicale care au murit dupa prabusirea elicopterului SMURD Iasi: Ne-am vazut dimineata, la cafea, erau plini de viata

Momente cutremuratoare la Iasi, la Unitatea de Primire Urgente UPU) a Spitalului Sf. Spiridon, unde lucrau medicul Mihaela Dima si asistentul medical Gabriel Sandu, doi dintre cei patru membri ai echipajului SMURD care au murit in accidentul aviatic petrecut joi, 2 iunie, in Republica Moldova.

VIDEO Ultimele imagini din ziua tragediei cu cei patru membri ai SMURD Iasi care au murit dupa prabusirea elicopterului in Republica Moldova

Cei patru membri ai echipajului SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova au fost surprinsi intr-un fimulet realizat pe stadionul Dinamo din Chisinau, in timp ce transferau o femeie de 85 de ani.

Campanie electorala dura intr-o comuna din Prahova. Primarul are dosar penal iar PNL acuza PSD ca a comandat controale la firmele consilierilor PNL

Constantin Badea, primarul PSD din comuna prahoveana Fulga este cercetat intr-un dosar penal pentru ca ar fi strans buletinele unor alegatori, persoane care nu se puteau deplasa. In acest dosar sunt cercetati si mai multi politisti, pe motiv ca nu au intervenit cand au fost anuntati.

Procuror trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta. Voia sa scape un afacerist de un dosar penal

Vasile Balaican, care a fost procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, a fost trimis in judecata de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta. Acesta luase spaga de afaceristul Razvan Dimoftache, pentru a-l scapa de un dosar penal.

Procuratura Generala a Republicii Moldova s-a autosesizat in urma prabusirii elicopterului SMURD si a deschis un dosar penal

Procuratura Generala a Republicii Moldova s-a autosesizat in urma accidentului aviatic a elicopterului SMURD si a pornit urmarirea penala pentru incalcarea regulilor de securitate a circulatiei sau de exploatare a transportului aerian, care au provocat urmari grave, relateaza Publika. md.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )