Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pareri impartite printre angajatii Oltchim privind preluarea combinatului de catre Dan ...

România Liberă România Liberă,
Pareri impartite printre angajatii Oltchim privind preluarea combinatului de catre Dan ...

Salariatii Oltchim au pareri diferite in privinta preluarii de catre Dan Diaconescu a combinatului, unii fiind pesimisti, iar altii increzatori si spun ca asteapta mai multe fapte de la noul patron si ca vor sa vada cu ce idei va veni acesta, adaugand ca, in caz contrar vor continua protestele, potrivit Mediafax. Deocamdata asteptam mai multe fapte si asteptam sa se livreze banii pentru Oltchim, pentru repornirea instalatiilor. Asta ne intereseaza cel mai mult. Ne mai intereseaza sa . continuă pe România Liberă

Pop: Angajatii Oltchim iau restante salariale pe iulie. ...

Angajatii Oltchim vor primi pana la 25 septembrie restantele salariale aferente lunii iulie, care nu au legatura cu ajutorul social acordat de Guvern, fiind insa necesar de precizat ca societatea nu a functionat in august si septembrie astfel ca normarea poate avea de suferit, a spus ministrul Pop, citat de Mediafax. Pana in 25 septembrie, angajatii Oltchim vor primi cei 30% restante salariale de pe luna iulie, ajutorul de urgenta neintrand in chestiunea salariala de pe luna iulie. Pentru .

Liviu Pop: Angajatii Oltchim vor primi restante salariale pe iulie. Pe august-septembrie normarea poate suferi

Angajatii Oltchim vor primi pana la 25 septembrie restantele salariale aferente lunii iulie, care nu au legatura cu ajutorul social acordat de Guvern, fiind insa necesar de precizat ca societatea nu a functionat in august si septembrie astfel ca normarea poate avea de suferit, a anuntat joi ministrul delegat pentru Dialog Social Liviu Pop.

Angajatii Oltchim il astepta pe Diaconescu la Ramnicu Valcea si vor ca banii sa intre cat mai repede in conturi

Liderul angajatilor Oltchim, Corneliu Cernev, a declarat, vineri seara, ca salariatii il asteapta pe Dan Diaconescu la Ramnicu Valcea si ca banii sa intre cat mai repede in conturi, solicitandu-i castigatorului licitatiei pentru preluarea a 54,8% din actiunile combinatului multa seriozitate.

Ministrul Economiei: O firma din Rusia s-a aratat interesata de preluarea combinatului Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara.

Liviu Pop: Angajatii Oltchim vor primi salariile pe iulie, dar pentru august si septembrie activitatea de la combinat a avut de suferit, la fel va avea si normarea

Angajatii de la combinatul Oltchim vor primi pana la 25 septembrie restantele salariale din luna iulie, insa plata pentru lunile august-septembrie va avea de suferit pentru ca si activitatea de la combinat a.

Liviu Pop: Angajatii Oltchim vor primi salariile pe iulie, dar pentru august si septembrie combinatul a avut de suferit, la fel va avea si normarea

Angajatii de la combinatul Oltchim vor primi pana la 25 septembrie restantele salariale din luna iulie, insa plata pentru lunile august-septembrie va avea de suferit pentru ca si activitatea de la combinat a avut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )