Libnet.ro
UNICEF

06:00

Parintii fostei iubite a lui Nichita spun ca acesta facuse o obsesie pentru ea urmarind-o peste tot

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parintii fostei iubite a lui Nichita spun ca acesta facuse o obsesie pentru ea urmarind-o peste tot

Parintii Adinei Samson, fosta iubita a primarului Gheorghe Nichita, sustin ca au observat in mai multe randuri, in jurul blocului unde locuiesc, masini ale Politiei Locale si ca primarul facuse o obsesie pentru tanara, urmarind-o pe aceasta inclusiv. continuă pe Wall-Street Ro

Parintii fostei iubite a lui Gheorghe Nichita sustin ca primarul de Iasi facuse o obsesie pentru ea, urmarind-o peste tot

Parintii Adinei Samson, fosta iubita a primarului Gheorghe Nichita, sustin ca au observat in mai multe randuri, in jurul blocului unde locuiesc, masini ale Politiei Locale si ca primarul facuse o obsesie pentru tanara, urmarind-o pe aceasta inclusiv cand s-a dus la spital sa se interneze, relateaza Mediafax.

Telenovela primarului-SPION de la Iasi. Ce spun parintii amantei primarului Gheorghe Nichita

Parintii amantei primarului Gheorghe Nichita au vorbit despre problemele pe care le-a avut fata lor. Parintii Adinei Samson: Anul trecut, la sfarsitul anului, el ainceput sa o preseze, sa o hartuiasca. Ea a.

Ce dezvaluiri au facut parintii Adinei Samson despre relatia fiicei lor cu primarul Gheorghe Nichita

Parintii fostei iubite a primarului Gheorghe Nichita, Adinei Samson, au declarat ca edilul facuse o obsesie pentru tanara, motiv pentru care o urmarea peste tot, inclusiv cand s-a dus la spital sa se interneze, informeaza Mediafax.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )