Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parintii fostei iubite a lui Gheorghe Nichita sustin ca primarul de Iasi facuse o obsesie pentru ea, urmarind-o peste tot

Hotnews Hotnews,
 Parintii fostei iubite a lui Gheorghe Nichita sustin ca primarul de Iasi facuse o obsesie pentru ea, urmarind-o peste tot

Parintii Adinei Samson, fosta iubita a primarului Gheorghe Nichita, sustin ca au observat in mai multe randuri, in jurul blocului unde locuiesc, masini ale Politiei Locale si ca primarul facuse o obsesie pentru tanara, urmarind-o pe aceasta inclusiv cand s-a dus la spital sa se interneze, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Parintii fostei iubite a lui Nichita spun ca acesta facuse o obsesie pentru ea urmarind-o peste tot

Parintii Adinei Samson, fosta iubita a primarului Gheorghe Nichita, sustin ca au observat in mai multe randuri, in jurul blocului unde locuiesc, masini ale Politiei Locale si ca primarul facuse o obsesie pentru tanara, urmarind-o pe aceasta inclusiv.

Ce dezvaluiri au facut parintii Adinei Samson despre relatia fiicei lor cu primarul Gheorghe Nichita

Parintii fostei iubite a primarului Gheorghe Nichita, Adinei Samson, au declarat ca edilul facuse o obsesie pentru tanara, motiv pentru care o urmarea peste tot, inclusiv cand s-a dus la spital sa se interneze, informeaza Mediafax.

Adomnitei cere demisia lui Gheorghe Nichita. El sustine ca primarul iesean a creat un sistem mafiot

Presedintele PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat, duminica, ca Gheorghe Nichita ar trebui sa isi dea demisia din functia de primar, intrucat edilul PSD ar fi folosit institutii de forta in interes personal, implicand si clanuri interlope, si ar fi creat un sistem mafiot. informeaza Mediafax.

Situatia lui Gheorghe Nichita se complica: Parintii Adinei Samson ii aduc noi acuzatii primarului Iasului

Situatia primarului Gheorghe Nichita se complica. in scandal au intervenit si parintii amantei Adina Samson. Acestia sustin ca nu doar Politia Locala ar fi implicata in urmarirea fetei lor, ci si Politia.

Telenovela primarului-SPION de la Iasi. Ce spun parintii amantei primarului Gheorghe Nichita

Parintii amantei primarului Gheorghe Nichita au vorbit despre problemele pe care le-a avut fata lor. Parintii Adinei Samson: Anul trecut, la sfarsitul anului, el ainceput sa o preseze, sa o hartuiasca. Ea a.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, si-a luat luni o zi de concediu

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, nu s-a prezentat luni la birou, reprezentantii municipalitatii sustinand ca acesta are o zi de concediu. Astazi, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, este in concediu.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a revenit la primarie

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat de procurorii DNA, care il acuza ca folosea Politia Locala pentru a-si urmari iubita, s-a intors, marti, la primarie, si a afirmat ca acum nu va face declaratii, adaugand ca sunt multe intrebari si va veni momentul in care va spune tot ce trebuie spus.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a revenit la primarie

ACTUALIZARE 12:19 Fosta iubita a primarului Nichita: M-a lovit, m-a hartuit si m-a amenintat ca ma va distruge Adina Samson, fosta iubita a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, spune ca a fost lovita de edil, care o hartuia si ameninta ca o va distruge, dupa ce in septembrie 2014 i-a comunicat acestuia ca vrea sa incheie relatia, precizand ca in octombrie a facut o plangere la Parchet impotriva primarului.

Cat va mai ramane Gheorghe Nichita primarul Iasiului

Acuzat ca si-ar fi spionat presupusa amanta, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, pare a se afla pe marginea prapastiei. Opozitia ii cere demisia din functia administrativa. Din punct de vedere politic, e posibil sa-si piarda si statutul de vicepresedinte al PSD. Incerta este si situatia legata de statutul sau, pentru ca acum e sub control judiciar, dar e asteptata decizia Curtii de Apel Bucuresti, care l-ar putea trimite in arest preventiv.

Primarul Gheorghe Nichita, personaj de telenovela obsedat de amanta

Scandalul in care primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, este acuzat ca a transformat Politia Locala in retea de spioni personali are iz de telenovela. Interceptarile telefonice din dosar dezvaluie detalii picante despre cum isi supraveghea edilul fosta amanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )