Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatia lui Gheorghe Nichita se complica: Parintii Adinei Samson ii aduc noi acuzatii primarului Iasului

B1 B1,
Situatia lui Gheorghe Nichita se complica: Parintii Adinei Samson ii aduc noi acuzatii primarului Iasului

Situatia primarului Gheorghe Nichita se complica. in scandal au intervenit si parintii amantei Adina Samson. Acestia sustin ca nu doar Politia Locala ar fi implicata in urmarirea fetei lor, ci si Politia. continuă pe B1

Parintii Adinei Samson povestesc detalii halucinante despre cosmarul trait de fiica lor din cauza primarului Nichita: A imbolnavit-o psihic nenorocitul asta

Parintii Adinei Samson, angajata Primariei Iasi hartuita si amenintata cu moartea de catre Gheorghe Nichita, dau amanunte tulburatoare despre abuzurile baronului PSD.

Ce dezvaluiri au facut parintii Adinei Samson despre relatia fiicei lor cu primarul Gheorghe Nichita

Parintii fostei iubite a primarului Gheorghe Nichita, Adinei Samson, au declarat ca edilul facuse o obsesie pentru tanara, motiv pentru care o urmarea peste tot, inclusiv cand s-a dus la spital sa se interneze, informeaza Mediafax.

Cine este blonda lui Gheorghe Nichita. Ascensiunea frumoasei Adina Samson, slabiciunea baronului de la carma Primariei Iasi

Amanta primarului de Iasi, Adina Samson, si-a depus CV-ul pe site-urile de cautare a locurilor de munca incepand cu luna martie a acestui an, perioada in care procurorii il supravegheau pe Gheorghe Nichita.

Telenovela primarului-SPION de la Iasi. Ce spun parintii amantei primarului Gheorghe Nichita

Parintii amantei primarului Gheorghe Nichita au vorbit despre problemele pe care le-a avut fata lor. Parintii Adinei Samson: Anul trecut, la sfarsitul anului, el ainceput sa o preseze, sa o hartuiasca. Ea a.

Cine este blonda lui Nichita. Ascensiunea frumoasei Adina Samson, slabiciunea baronului de Iasi

Amanta primarului de Iasi, Adina Samson, si-a depus CV-ul pe site-urile de cautare a locurilor de munca incepand cu luna martie a acestui an, perioada in care procurorii il supravegheau pe Gheorghe Nichita.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a revenit la primarie

ACTUALIZARE 12:19 Fosta iubita a primarului Nichita: M-a lovit, m-a hartuit si m-a amenintat ca ma va distruge Adina Samson, fosta iubita a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, spune ca a fost lovita de edil, care o hartuia si ameninta ca o va distruge, dupa ce in septembrie 2014 i-a comunicat acestuia ca vrea sa incheie relatia, precizand ca in octombrie a facut o plangere la Parchet impotriva primarului.

Gheorghe Nichita, despre fosta iubita: Sufera de o boala autoimuna, a avut mai multe caderi psihice, fiind aproape de o tentativa de suicid

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a dezvaluit motivele pentru care fosta sa iubita, Adina Samson, a fost supravegheata de doi sefi ai Politiei Locale Iasi. in fata judecatorilor de la Tribunalul.

Gheorghe Nichita: Pasiunea pentru iubita mea depasea limitele normalului asa ca am apelat la psiholog

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a recunoscut in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti ca esteextrem de gelos, iar pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat si la sprijinul unui psiholog, informeaza agerpres.

Fosta iubita a lui Gheorghe Nichita, dezvaluiri socante: M-a lovit, m-a hartuit si m-a amenintat ca ma va distruge (VIDEO)

Adina Samson, fosta iubita a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, a facut dezvaluiri socante impotriva edilului, pe care il acuza ca a lovit-o, ca a hartuit-o si a amenintat-o ca o va distruge. De ziua.

Cat va mai ramane Gheorghe Nichita primarul Iasiului

Acuzat ca si-ar fi spionat presupusa amanta, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, pare a se afla pe marginea prapastiei. Opozitia ii cere demisia din functia administrativa. Din punct de vedere politic, e posibil sa-si piarda si statutul de vicepresedinte al PSD. Incerta este si situatia legata de statutul sau, pentru ca acum e sub control judiciar, dar e asteptata decizia Curtii de Apel Bucuresti, care l-ar putea trimite in arest preventiv.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )