Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pariu inedit pentru o victorie uriasa! Simona Halep a acceptat o provocare in privint meciului cu Serena Williams

Adevărul Adevărul,
Pariu inedit pentru o victorie uriasa! Simona Halep a acceptat o provocare in privint meciului cu Serena Williams

Simona Halep porneste ca outsider in disputa cu Serena Williams din sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

Pariu fara risc la meciul Simona Halep - Serena Williams

Profita de un PARIU SIGUR daca pariezi pe Halep in lupta cu Serena! Daca pariezi 150 de lei, poti castiga 750 pe victoria Simonei. Daca pierzi, cei 150 de lei iti vor fi platiti inapoi. La NetBet, orice pariu pe Simona Halep e castigator.

Simona Halep trece fara probleme de Ekaterina Makarova in turul 3 la Indian Wells

Simona Halep isi mentine nivelul ridicat aratat pana acum la Indian Wells si o invinge categoric pe Ekaterina Makarova din Rusia in turul al 3-lea. O victorie in doua seturi obtinuta in putin peste o ora. A treia victorie in patru meciuri pentru Halep cu Makarova, jucatoare care in 2015 a privat-o pe Simona de o semifinala la Australian Open.

FOTO Surpriza mare, de care a avut parte Simona Halep dupa prime victorie de la Indian Wells. Cine a asteptat-o la vestiare

Simona Halep a trecut cu bine de primul meci de la Indian Wells, spulberand-o cu 6-1,6-1 pe Vania King, o americanca originara din Taiwan.

FOTO Surpriza de care a avut parte Simona Halep dupa prima victorie de la Indian Wells. Cine a asteptat-o la vestiare

Simona Halep a trecut cu bine de primul meci de la Indian Wells, spulberand-o cu 6-1, 6-1 pe Vania King, o americanca originara din Taiwan.

Simona Halep, victorie prin abandon cu Barbora Strycova in optimi la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Indian Wells dupa un meci de 46 de minute cu Barbora Strycova, jucatoare care a abandonat in debutul setului al doilea din cauza unor probleme de sanatate. Halep conducea in momentul retragerii adversarei sale cu 6-3, 1-0.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells. Cu cine va juca romanca

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului Indian Wells dupa o victorie lejera in fata rusoaicei Ecaterina Makarova, scor 6-2, 6-4, anunta Jurnalul National. Simona Halep va juca in optimi.

Meci cu probleme pentru Simona Halep. Ce a nemultumit-o pe romanca la Indian Wells

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat in sferturile turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut de Barbora Strycova, locul 37 WTA. Simona Halep a castigat primul set, scor 6-3, iar in setul.

VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep vs Barbora Strycova

Simona Halep 5 WTA) a stat pe teren doar 46 de minute impotriva Barborei Strycova 37 WTA), jucatoarea din Cehia abandonand la scorul de 6-3, 1-0 pentru Halep. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei de pe terenul 3.

Indian Wells: Simona Halep vs Barbora Strycova 6-3, 1-0/ Abandon Strycova - Halep se califica in sferturi

Simona Halep 5 WTA) a avut parte de un meci scurt impotriva Barborei Strycova, la scorul de 6-3, 1-0 pentru jucatoarea noastra sportiva din Cehia 37 WTA) abandonand din motive medicale. Meciul de pe terenul trei a durat 46 de minute. In urma acestui succes, Simona a obtinut calificarea in sferturile de finala de la Indian Wells, competitie pe care a castigat-o in urma cu un an.

Smiley si Simona Halep, impreuna in California

Smiley si Simona Halep, impreuna in California? Si-au declarat simpatia public unul pentru celalalt, dar nu s-au intalnit niciodata. Pana acum! Cei doi s-au intalnit in Los Angeles, unde cantaretul a stat cu sufletul la gura in tribune la meciul Simonei cu Ekaterina Makarova si i-a facut galerie alaturi de Horia tecau. Se pare ca Smiley i-a purtat noroc Simonei avand in vedere ca romanca s-a calificat in optimi la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )