Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un parlamentar A MURIT, dupa ce a baut prea multa votca la un dineu

Antena3 Antena3,
Un parlamentar A MURIT, dupa ce a baut prea multa votca la un dineu

Parlamentarul laburist britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a consumat o cantitate mult prea mare de votca, la un dineu oficial organizat in Polonia, informeaza joi presa britanica, citand concluziile anchetei. continuă pe Antena3

Faze Tari: Sot si sotie s-au snopit in bataie, la 83 de ani. De ce? Raspunsul este halucinant; Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la un dineu oficial din Polonia; Uite cu ce ne lovesc inventatorii la inceput de 2015

Innebuneste daca-l scoti din ghips! Un tanar de Chicago traieste de 15 ani ca o mumie. N-are nici un oscior rupt, dar adora sa fie bagat in ghips. Descoperire bizara facuta de un fermier din Chile. Pot fi ramasitele unor creaturi mitice. Un fermier din Chile sustine ca a gasit ramasitele a doua.

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la o cina oficiala in Polonia

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut o cantitate prea mare de vodca in timpul unei cine oficiale in Polonia, scrie BBC. Jim Dobbin a vrut sa respecte traditia locala si sa bea cate un pahar de alcool dupa fiecare fel de mancare.

Un parlamentar britanic a murit dupa ce a baut prea multa vodca la un dineu oficial in Polonia, potrivit autopsiei

Parlamentarul laburist britanic Jim Dobbin a murit dupa ce a baut prea multa vodca in cursul unui dineu oficial organizat in Polonia la 6 septembrie 2014. Presa britanica a anuntat, vineri, concluziile anchetei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )