Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un parlamentar ungar a fost exclus din partid pentru ca si-a batut partenera

B1 B1,
Un parlamentar ungar a fost exclus din partid pentru ca si-a batut partenera

Parlamentarul ungar Jozsef Balogh a fost exclus din partidul Fidesz pentru ca si-a agresat partenera. Directorul pentru comunicare al partidului aflat la guvernare in Ungaria, Mate Kocsis, a motivat decizia prin. continuă pe B1

Antena 3 a fost premiata din nou la AIB Londra. Carmen Avram: Multumesc tuturor ca ne-au incalzit inima

Antena 3 a fost premiata din nou la AIB Londra. Materialul ingeri in Infern, realizat de echipa in premiera a obtinut mentiunea speciala a juriului la categoria Domestic current affairs documentary. Carmen.

Peste 140 de monede dacice extrem de rare au fost recuperate din Marea Britanie unde ajunsesera in mod fraudulos

Un lot important de 145 de kosoni dacici din aur a fost recuperat din Marea Britanie si urmeaza a fi expus publicului in luna noiembrie, a anuntat Muzeul National de Istorie a Romaniei. Aceste monede extrem de rare au fost obtinute, in mod ilicit, de catre persoane implicate in activitati ilegale de detectii si sapaturi in zona Sarmizegetusei Regia, fiind ulterior scoase in mod clandestin din Romania si puse in vanzare pe piata internationala numismatica din Europa si SUA.

3,4 tone de carne suspecta de salmonella ar fi fost retrase din Suceava

O cantitate de 3,4 tone de carne de pui suspecta de salmonella ar fi fost retrasa din jude and tul Suceava, arata sursele de presa.

BNR a redus dobanda cheie. Guvernatorul va explica marti la ora 15 care au fost argumentele Bancii Centrale pentru acest gest asteptat de piata

BNR a decis marti sa taie din rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 4% pe an de la 4,25% incepand cu data de 6 noiembrie 2013 si sa mentina nivelurile actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor in lei si in valuta ale bancilor. Guvernatorul va explica la ora 15 intr-un briefing de presa care au fost argumentele pentru acest gest asteptat de piata. Stire in curs de actualizare.

Sef din Inspectoratul pentru Controlul in Transportul Rutier, retinut pentru luare de mita

Inspectorul sef judetean Dolj din Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier si un inspector de trafic au fost retinuti, joi, dupa ce au cerut si primit 5. 000 de euro de la patronul unei firme,.

Sef din Inspectoratul pentru Controlul in Transportul Rutier, retinut pentru luare de mita

Sorinel Besteliu, inspectorul sef judetean Dolj din Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier, si Marius Sirbu, inspector de trafic, au fost retinuti, astazi, fiind acuzati de luare de mita si trafic de influenta, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

3,472 tone de carne suspecta de salmonella au fost retrase din Suceava

O cantitate de 3,472 de kilograme de carne de pui congelata provenind de la Avicola Calarasi si retrasa de la comercializare din Selgros Suceava urmeaza sa fie incinerata dupa ce in urma analizelor a fost depistata salmonella, arata sursele de presa.

Un covor, cadou din Malancrav pentru printul Charles. Creatiile tesatoarei Maria Nistor au ajuns din China pana in Namibia

Lucrurile tesute de mana Mariei Nistor 46 de ani), din localitatea sibiana Malancrav, au uimit turisti din toata lumea, chiar si pe insusi Printul de Wales.

Bucuresti: Cateva sute de sindicalisti din invatamant picheteaza Parlamentul, cerand 6% din PIB pentru educatie

Profesorii au iesit in strada. Cateva sute de sindicalisti din Federatia Spiru Haret picheteaza luni Parlamentul, pentru a-i determina pe senatori si deputati sa aloce sase la suta din PIB pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )