Libnet.ro
UNICEF

08:00

Parlamentarii vor avea activitate in teritoriu in prima zi de scoala, pentru a participa la festivitati

Antena3 Antena3,
Parlamentarii vor avea activitate in teritoriu in prima zi de scoala, pentru a participa la festivitati

Deputatii si senatorii vor avea, luni, pe 15 septembrie, activitate in teritoriu pentru a participa la deschiderea noului an scolar, iar marti vor dezbate motiunea simpla initiata de PNL si PDL intitulata. continuă pe Antena3

Shakira si Gerard Pique vor avea inca un baietel, au dezvaluit parintii artistei

Cantareata Shakira si fotbalistul spaniol Gerard Pique vor avea inca un baiat, au anuntat parintii artistei. Parintii Shakirei, Nidia si William, au dezvaluit pentru revista Hola! ca Shakira va avea.

Printul William si ducesa de Cambridge vor avea un al doilea copil

Printul William si sotia sa, ducesa Catherine de Cambridge, vor avea un al doilea copil, a confirmat casa regala britanica, citata de BBC News. Al doilea copuil al cuplului regal va fi al patrulea in linie la.

Sportivii se vor antrena in Centre Nationale Olimpice pentru Tineret

Sportivii cu varste cuprinse intre 18 si 23 de ani vor avea unde sa se antreneze pentru ca talentele sa nu se mai piarda. Anuntul a fost facut de Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Petrache a vorbit despre infiintarea unor Centre Nationale Olimpice pentru Tineret.

O scoala pentru mediocritate

Cea mai mare problema a sistemului educational in Romania este ca produce o masa critica de copii care si-au pierdut motivatiile, valorile si modelele. Dincolo de cateva varfuri, media este slaba, iar extrema cea mai de jos este nerecuperabila. Cei mai multi tineri ies din scoli blazati, confuzi si dezorientati. Nu numai ca nu au competente clare formate pentru un domeniu, dar nici starea de spirit suficient de buna sa isi doreasca sa se fomeze sau sa se califice la locul de munca. Ei sunt tinerii marginalizati de sistem inca din clasele primare, pentru ca nu tineau pasul cu cei mai buni in clasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )