Libnet.ro
UNICEF

14:00

Parlamentul elen SUSTINE planul de reforme inaintat de Guvernul condus de Tsipras

Antena3 Antena3,
Parlamentul elen SUSTINE planul de reforme inaintat de Guvernul condus de Tsipras

Parlamentul din Grecia a aprobat, vineri noapte, intr-o sesiune extraordinara, pachetul dur de reforme si reduceri de cheltuieli inaintat joi de Guvernul elen condus de Alexis Tsipras, care a intampinat la vot. continuă pe Antena3

CRIZA DIN GRECIA: Parlamentul elen SUSTINE planul de reforme inaintat de Guvernul condus de Tsipras

Parlamentul din Grecia a aprobat, vineri noapte, intr-o sesiune extraordinara, pachetul dur de reforme si reduceri de cheltuieli inaintat joi de Guvernul elen condus de Alexis Tsipras, care a intampinat la vot opozitia unor parlamentari provenind chiar din partidul sau.

Reformele propuse de Grecia. Parlamentul grec sustine pachetul dur de reforme si reduceri de cheltuieli inaintat de guvernul condus de Alexis Tsipras

Reformele propuse de Grecia. Parlamentul Greciei, intrunit in sesiune extraordinara, a aprobat, in noaptea de vineri spre sambata, propunerea de acord prezentata creditorilor internationali, de catre guvernul condus Alexis Tsipras, potrivit BBC si AFP. Prim-minstrul elen s-a lovit la acest vot de opozitia unor deputati chiar din partidul sau.

Grecia: Parlamentul a aprobat planul de reforme propus de Guvernul condus de Alexis Tsipras

Pachetul de reforme si reduceri de cheltuieli inaintat joi de Guvernul elen a fost aprobat vineri noapte de Parlamentul grec, reunit intr-o sesiune extraordinara, informeaza BBC News. in favoarea masurilor.

Parlamentul grec a dat unda verde planului de reforme inaintat de Guvern

Creditorii considera pozitiva noua propunere * Manifestatii impotriva austeritatii pe strazile Atenei Parlamentul din Grecia a aprobat, vineri noapte, intr-o sesiune extraordinara, pachetul dur de reforme si reduceri de cheltuieli inaintat joi de Guvernul elen condus de Alexis Tsipras, care a intampinat la vot opozitia unor parlamentari provenind chiar din partidul sau. Masurile propuse de Guvernul condus de Tsipras au obtinut in Parlament 251 de voturi favorabile, 32 de voturi impotriva si opt abtineri, dintr-un total de 300. Restul de noua parlamentari au fost absenti de la sedinta, intre acestia numarandu-se si ministrul demisionar al Finantelor, Yanis Varoufakis, informeaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )