Libnet.ro
UNICEF

17:00

Parlamentul grec a dat unda verde planului de reforme inaintat de Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul grec a dat unda verde planului de reforme inaintat de Guvern

Creditorii considera pozitiva noua propunere * Manifestatii impotriva austeritatii pe strazile Atenei Parlamentul din Grecia a aprobat, vineri noapte, intr-o sesiune extraordinara, pachetul dur de reforme si reduceri de cheltuieli inaintat joi de Guvernul elen condus de Alexis Tsipras, care a intampinat la vot opozitia unor parlamentari provenind chiar din partidul sau. Masurile propuse de Guvernul condus de Tsipras au obtinut in Parlament 251 de voturi favorabile, 32 de voturi impotriva si opt abtineri, dintr-un total de 300. Restul de noua parlamentari au fost absenti de la sedinta, intre acestia numarandu-se si ministrul demisionar al Finantelor, Yanis Varoufakis, informeaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Reformele propuse de Grecia. Parlamentul grec sustine pachetul dur de reforme si reduceri de cheltuieli inaintat de guvernul condus de Alexis Tsipras

Reformele propuse de Grecia. Parlamentul Greciei, intrunit in sesiune extraordinara, a aprobat, in noaptea de vineri spre sambata, propunerea de acord prezentata creditorilor internationali, de catre guvernul condus Alexis Tsipras, potrivit BBC si AFP. Prim-minstrul elen s-a lovit la acest vot de opozitia unor deputati chiar din partidul sau.

Partidul Monicai Macovei a primit unda verde de la Tribunalul Bucuresti

Partidul Monicai Macovei a primit unda verde. Tribunalul Bucuresti a decis miercuri inregistrarea in Registrul partidelor politice a formatiunii M10, constructie lansata de eurodeputatul Monica Macovei, dupa alegerile prezidentiale.

Criza din Grecia: Bursele europene evolueaza pe verde, dupa capitularea lui Alexis Tsipras/ Parlamentului grec a dat unda verde propunerii de acord/ Creditorii internationali considera propunerile Atenei suficient de 'pozitive' pentru a sta la baza negoc

Atat bursele europene cat si Wall Street au inchis in crestere puternica saptamana,, optimiste dupa ce guvernul de la Atena a anuntat un plan de austeritate mai dur chiar decat cel respins de greci la referendumul din 5 iulie. La Atena, premierul Alexis Tsipras s-a intalnit peste zi cu parlamentarii Syriza, sperand sa ii convinga sa sustina noul plan in Parlamentului. Se pare ca eforturile premierului elen au dat roade pentru ca Parlamentul Greciei, intrunit in sesiune extraordinara la un minut dupa miezul noptii -din ratiuni procedurale - , a aprobat in noaptea de vineri spre sambata propunerea de acord prezentata creditorilor internationali de catre guvernul lui Tsipras, care a inregistrat insa si refuzul mai multor deputati din partidul sau. Vesti bune vin si din partea creditorilor care au analizat pripunerile inaintate de Grecia si au considerat ca sunt suficient de pozitive pentru a reprezenta baza de negocieri pentru un al treilea acord de bailout in valoare de 74 miliarde euro.

Parlamentul elen SUSTINE planul de reforme inaintat de Guvernul condus de Tsipras

Parlamentul din Grecia a aprobat, vineri noapte, intr-o sesiune extraordinara, pachetul dur de reforme si reduceri de cheltuieli inaintat joi de Guvernul elen condus de Alexis Tsipras, care a intampinat la vot.

CRIZA DIN GRECIA: Parlamentul elen SUSTINE planul de reforme inaintat de Guvernul condus de Tsipras

Parlamentul din Grecia a aprobat, vineri noapte, intr-o sesiune extraordinara, pachetul dur de reforme si reduceri de cheltuieli inaintat joi de Guvernul elen condus de Alexis Tsipras, care a intampinat la vot opozitia unor parlamentari provenind chiar din partidul sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2063 seconds )