Libnet.ro
UNICEF

06:00

Parlamentul European cere etichetarea originii tuturor tipurilor de carne consumate in UE

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European cere etichetarea originii tuturor tipurilor de carne consumate in UE

ParlamentulEuropeana cerut, joi, o etichetare care sa indice originea tuturor carnurilor consumate in UE si a respins argumentul costului invocat de ComisiaEuropeana pentru a refuza aceasta masura, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Parlamentul European cere etichetarea originii tuturor tipurilor de carne consumate in Uniunea Europeana

ParlamentulEuropean a cerut, joi, o etichetare care sa indice originea tuturor carnurilor consumate in UE si a respins argumentul costului invocat de Comisia Europeana pentru a refuza aceasta masura.

Parlamentul European cere etichetarea originii tuturor tipurilor de carne consumata in Uniunea Europeana

ParlamentulEuropean a cerut, joi, o etichetare care sa indice originea tuturor carnurilor consumate in UE si a respins argumentul costului invocat de Comisia Europeana pentru a refuza aceasta masura.

PE cere etichetarea originii tuturor tipurilor de carne consumate in UE

Parlamentul European PE) a cerut, ieri, o etichetare care sa indice originea tuturor carnurilor consumate in Uniunea Europeana UE) si a respins argumentul costului invocat de Comisia Europeana pentru a refuza aceasta masura, transmit surse din presa.

Consumatorii vor sa stie exact ce se afla in farfuriile lor. PE solicita etichetarea originii tuturor tipurilor de carne consumate in UE

Reprezentantii Parlamentului European au solicitat o etichetare care sa indice originea tuturor carnurilor consumate in UE, respingand argumentul costului invocat de Comisia Europeana pentru a refuza aceasta.

Parlamentul European cere aplicarea drepturilor pasagerilor din avioane

Pasagerii avioanelor intarziate sau deviate vor avea mai multe sanse sa primeasca o serie de compensatii, iar companiilor aeriene le vor fi date instructiuni clare despre cum sa raspunda plangerilor pasagerilor, conform unei propuneri legislative votate, ieri, in prima lectura, de Parlamentul European PE).

Parlamentul European cere UE sa se implice in apararea scolilor romanesti din Transnistria.

Masina in care calatorea Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, a fost retinuta in ziua de 5 ianuarie, la ora 12. 30, la granita asa-zisului stat Transnistria. Sub pretextul cautarii de teroristi sau criminali, regimul separatist a inasprit controalele la vama. Pana la ora 18. 00 nu se stia care e soarta profesorului Iovcev. Informatia obtinuta de la Ministerul Educatiei din Chisinau, in jurul orei 16. 00, arata ca masina in care calatorea Ion Iovcev, directorul .

Parlamentul European condamna presiunile Tiraspolului asupra scolilor romanesti.

Parlamentul European condamna presiunea administrativa crescanda pe care o exercita autoritatile separatiste de la Tiraspol asupra scolilor cu predare in limba romana din regiunea transnistreana si atrage atentia ca libertatea de educatie este un drept fundamental. Parlamentul European a adoptat, joi, o rezolutie non-legislativa, care condamna politizarea domeniului de politici in materie de educatie in regiunea transnistreana, invitand autoritatile sa asigure ca copiii si parintii sunt .

Parlamentul European adopta rezolutia pentru protejarea minoritatilor sexuale. Se deschide un nou capitol in istoria UE

UE trebuie sa puna fundamentele unei directii concrete pentru respectarea drepturilor fundamentale ale lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transexualilor si hermafroditilor LGBTI), anunta rezolutia adoptata astazi de Parlamentul European.

Parlamentul European condamna presiunile asupra scolilor cu predare in limba romana din Transnistria

Parlamentul European condamna presiunea administrativa sporita exercitata de catre autoritatile autoproclamate din Transnistria fata de institutiile de invatamant romanesti din regiune. Declaratia face parte din rezolutia dezbatuta si adoptata ieri de europarlamentari.

Doi reprezentanti ai regiunii Moldova, pe locurile eligibile pentru Parlamentul European ale aliantei PSD-UNPR-PC

Structurile de conducere ale PSD au validat lista candidatilor la alegerile pentru Parlamentul European programate pe 25 mai. Pe lista se regasesc, pe langa reprezentanti ai PSD, si politicieni inscrisi in UNPR si PC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )