Libnet.ro
UNICEF

13:00

Parlamentul grec a adoptat noi reforme. Tsipras: Masurile, necesare pentru ramanerea in zona euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parlamentul grec a adoptat noi reforme. Tsipras: Masurile, necesare pentru ramanerea in zona euro

Parlamentul Greciei a aprobat un alt set de reforme cerute de creditori inainte de inceperea negocierilor pentru noul program de asistenta financiara, premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras argumentand ca masurile sunt necesare pentru evitarea. continuă pe Wall-Street Ro

Parlamentul Greciei a aprobat un nou set de reforme. Tsipras: Masurile, necesare pentru ramanerea in zona euro

Parlamentul Greciei a aprobat, joi dimineata, un alt set de reforme cerute de creditori inainte de inceperea negocierilor pentru noul program de asistenta financiara, premierul de extrema-stanga Alexis .

GRECIA: Parlamentul a adoptat noi reforme, in timp ce mii de oameni protestau la Atena. Tsipras: Masurile, necesare pentru ramanerea in zona euro

Parlamentul Greciei a aprobat, joi dimineata, un alt set de reforme cerute de creditori inainte de inceperea negocierilor pentru noul program de asistenta financiara, premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras argumentand ca masurile sunt necesare pentru evitarea iesirii tarii din zona euro.

Parlamentul grec a adoptat al doilea set de reforme cerute de creditorii internationali

Parlamentul Greciei a aprobat, joi dimineata, un alt set de reforme cerute de creditori inainte de inceperea negocierilor pentru noul program de asistenta financiara, premierul Alexis Tsipras sustinand ca tara sa trebuie sa se adapteze noii situatii pentru evitarea iesirii tarii din zona euro, potrivit Le Monde.

Grecia: Parlamentul a adoptat cel de-al doilea pachet de reforme

Parlamentul grec a adoptat, joi, cel de-al doilea pachet de reforme cerute de creditorii Greciei inaintea unui nou plan de ajutor, scrie AFP, citat de Agerpres. Guvernul a obtinut deja peste 190 de voturi favorabile,.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )