Libnet.ro
UNICEF

15:00

Parlamentul rus a aprobat interventia militara in Crimeea

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul rus a aprobat interventia militara in Crimeea

Camera superioara a parlamentului rus a aprobat sambata propunerea presedintelui Vladimir Putin de a trimite trupe in Crimeea. Fostul campion mondial la box Vitali Klitschko a facut apel sambata la parlamentul ucrainean pentru o mobilizare genereala in fata agresiunii rusesti in Ucraina. UPDATE Ora 19. 00 Vladimir Putin nu a luat inca decizia unei interventii militare in Ucraina - Kremlin. continuă pe Hotnews

Vitali Kliciko cere mobilizarea generala in Ucraina, dupa ce Parlamentul rus a aprobat interventia militara in Crimeea

Vitali Kliciko, unul dintre principalii lideri politici proeuropeni de la Kiev, solicita Parlamentului sa decreteze mobilizarea generala in contextul amenintarilor privind o interventie militara a Rusiei, informeaza Mediafax.

TENSIUNE MAXIMA: Parlamentul rus cere RETRAGEREA AMBASADORULUI rus din SUA

Consiliul Federatiei, Camera superioara a Parlamentului Rusiei, ii cere presedintelui Vladimir Putin retragerea ambasadorului rus din Statele Unite, pe fondul situatiei tensionate din Ucraina. Stire in curs.

UPDATE: Parlamentul rus APROBA solicitarea lui Vladimir Putin. Rusia poate interveni militar in Ucraina

UPDATE 17:00 -Parlamentul rus a aprobat solicitarea presedintelui Vladimir Putin. Rusia poate interveni militar in Ucraina. UPDATE 16:15 - Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut, in urma cu putin timp,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )