Libnet.ro
UNICEF

13:30

TENSIUNE MAXIMA: Parlamentul rus cere RETRAGEREA AMBASADORULUI rus din SUA

Antena3 Antena3,
TENSIUNE MAXIMA: Parlamentul rus cere RETRAGEREA AMBASADORULUI rus din SUA

Consiliul Federatiei, Camera superioara a Parlamentului Rusiei, ii cere presedintelui Vladimir Putin retragerea ambasadorului rus din Statele Unite, pe fondul situatiei tensionate din Ucraina. Stire in curs. continuă pe Antena3

Consiliul Federatiei Ruse cere presedintelui Putin retragerea ambasadorului rus din SUA

Consiliul Federatiei, Camera superioara a Parlamentului Rusiei, ii cere presedintelui Vladimir Putin retragerea ambasadorului rus din Statele Unite, pe fondul situatiei tensionate din Ucraina. Stire in curs de.

UPDATE: Parlamentul rus APROBA solicitarea lui Vladimir Putin. Rusia poate interveni militar in Ucraina

UPDATE 17:00 -Parlamentul rus a aprobat solicitarea presedintelui Vladimir Putin. Rusia poate interveni militar in Ucraina. UPDATE 16:15 - Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut, in urma cu putin timp,.

Parlamentul rus a aprobat interventia militara in Crimeea

Camera superioara a parlamentului rus a aprobat sambata propunerea presedintelui Vladimir Putin de a trimite trupe in Crimeea. Fostul campion mondial la box Vitali Klitschko a facut apel sambata la parlamentul ucrainean pentru o mobilizare genereala in fata agresiunii rusesti in Ucraina. UPDATE Ora 19. 00 Vladimir Putin nu a luat inca decizia unei interventii militare in Ucraina - Kremlin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )