Libnet.ro
UNICEF

19:00

O parte din actiunile europene au inchis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O parte din actiunile europene au inchis in scadere

Trei dintre principalii indicii bursieri europeni au incheiat tranzactiile de astazi in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia ar fi transferat de la Fed o mare parte din detinerile de titluri ale Trezoreriei SUA

Detinerile guvernelor straine de titluri ale Trezoreriei SUA la Rezerva Federala Fed) au scazut saptamana trecuta cu peste 100 de miliarde de dolari, un declin saptamanal record, iar analistii considera ca Rusia a decis sa isi transfere o mare parte din activele de la banca centrala americana. Rusia si Statele Unite dispun de instrumente care pot fi folosite in disputa diplomatica referitoare la Ucraina, dar datoriile americane detinute de Rusia nu vor fi unul dintre acestea, potrivit CNN Money.

Catalyst Romania a preluat 23% din actiunile Simartis Telecom

Catalyst Romania, fond de investitii finantat prin initiativa Jeremie, a preluat un pachet de 23% din actiunile companiei Simartis Telecom, prin majorare de capital, conform unui comunicat de presa.

Peste 11% din actiunile Teraplast, vandute pentru 1,4 milioane euro

Un pachet de 11,34% din actiunile Teraplast TRP) a fost vandut astazi, la ora 16:33, pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), printr-o tranzactie de tip deal in valoare de 6,5 milioane lei 1,4 milioane euro), la pretul unitar de 0,2 lei, cu 10,5% peste inchiderea sedintei de vineri, cand a fost realizat cel mai recent transfer pe piata principala a BVB cu titlurile Teraplast.

Corneliu Tanase a vandut vineri aproape 10% din actiunile Bancii Carpatica, pentru 4,3 milioane euro

Corneliu Tanase, care actioneaza concertat cu principalul actionar al Bancii Comerciale Carpatica, Ilie Carabulea, a vandut vineri pe Bursa un pachet de 9,95% din actiunile bancii, prin doua transferuri deal, in valoare de 19,58 milioane lei 4,34 milioane euro), noteaza Mediafax. Cele doua tranzactii, care au cumulat 313,37 milioane de titluri BCC, s-au perfectat la un pret de 0,0625 lei, cu 1,13% mai mare fata de pretul de la inchiderea sesiunii de joi. Carabulea, care controleaza 41,2898% din capitalul social, si Corneliu Tanase, care detinea anterior operatiunilor de vineri 11,2179% din titluri, au dreptul de vot suspendat.

Aproape 10% din actiunile Bancii Carpatica, vandute, vineri, pe Bursa

Doua pachete reprezentand 9,95% din actiunile Bancii Comerciale Carpatica BCC) au fost transferate, vineri, pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), prin doua operatiuni deal, in valoare de 19,58 milioane lei 4,34 milioane euro).

Vladimir Putin informeaza oficial Parlamentul de cererea Crimeei de a face parte din Rusia. Liderul de Kremlin se arata gata sa ratifice un astfel de acord

Presedintele rus Vladimir Putin a informat oficial Parlamentul de la Moscova de cerea Crimeei de a face parte din Rusia, prima etapa legislativa necesara pentru a putea incorpora peninsula in federatie, a anuntat marti Kremlinul citat de AFP. Liderul de la Kremlin a declarat oficial ca este gata sa ratifice un acord care sa prevada aceasta modificare a statului.

Actiunile europene au inchis in crestere

Principalii indici bursieri europeni au incheiat tranzactiile de astazi in crestere.

Actiunile europene au inchis in crestere

Principalii indici bursieri europeni au incheiat tranzactiile de astazi in crestere.

Business B1 la zi: Peste 22 milioane euro din fonduri europene, alocate microintreprinderilor (VIDEO)

Noile proiecte destinate microintreprinderilor vor primi finatari europene in valoare totala de peste 22 milioane euro, in trei regiuni de dezvoltare ale tarii, in cadrul programului Operational Regional,.

Bursa din Brazilia a inchis in crestere

Bursa din Brazilia a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )