Libnet.ro
UNICEF

21:30

Rusia ar fi transferat de la Fed o mare parte din detinerile de titluri ale Trezoreriei SUA

Hotnews Hotnews,
 Rusia ar fi transferat de la Fed o mare parte din detinerile de titluri ale Trezoreriei SUA

Detinerile guvernelor straine de titluri ale Trezoreriei SUA la Rezerva Federala Fed) au scazut saptamana trecuta cu peste 100 de miliarde de dolari, un declin saptamanal record, iar analistii considera ca Rusia a decis sa isi transfere o mare parte din activele de la banca centrala americana. Rusia si Statele Unite dispun de instrumente care pot fi folosite in disputa diplomatica referitoare la Ucraina, dar datoriile americane detinute de Rusia nu vor fi unul dintre acestea, potrivit CNN Money. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin informeaza oficial Parlamentul de cererea Crimeei de a face parte din Rusia. Liderul de Kremlin se arata gata sa ratifice un astfel de acord

Presedintele rus Vladimir Putin a informat oficial Parlamentul de la Moscova de cerea Crimeei de a face parte din Rusia, prima etapa legislativa necesara pentru a putea incorpora peninsula in federatie, a anuntat marti Kremlinul citat de AFP. Liderul de la Kremlin a declarat oficial ca este gata sa ratifice un acord care sa prevada aceasta modificare a statului.

Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a incetat sa mai furnizeze servicii clientilor din Crimeea din cauza situatiei incerte din regiune, informeaza Kyiv Post. Din cauza lucrarilor tehnice pentru modernizarea sistemului, filiala Privatbank in Republica autonoma Crimeea nu va furniza servicii clientilor. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, este raspunsul suportului tehnic al bancii. In plus, banca a redus limita de credit pentru rezidentii din Crimeea fara a preciza suma .

Crimeea face inca parte din Ucraina, afirma Londra

Oficialii Marii Britanii au declarat, luni seara, ca inca trateaza Crimeea ca parte a Ucrainei, in ciuda referendumului de duminica in care 97% din alegatori au cerut realipirea peninsulei la Rusia, informeaza AFP.

Putin a asigurat-o pe Merkel ca Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea.

Vladimir Putin i-a transmis telefonic cancelarului german Angela Merkel ca Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea, in curs duminica, privind alipirea regiunii ucrainene la Rusia, a anuntat Kremlinul, informeaza Mediafax. El a subliniat ca Rusia va respecta optiunea locuitorilor din Crimeea, afirma Kremlinul intr-un comunicat, precizand ca aceasta conversatie telefonica a fost purtata la solicitatea Germaniei. Vladimir Putin a remarcat ca vointa populatiei peninsulei este .

TENSIUNE: Rusia RETRAGE MILIARDE DE DOLARI din bancile occidentale

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in.

Rusia isi sporeste efectivele militare din Crimeea

Rusia continua sa- and si sporeasca efectivele militare din Crimeea, numarul solda and tilor ru and si din peninsula ajungand la 22. 000, a declarat, astazi, ministrul apararii de la Kiev, Igor Teniuh, transmite Reuters.

Tatarii din Crimeea vor trebui sa evacueze o parte din zonele in care locuiesc - oficial guvernamental

Republica separatista Crimeea le va cere tatarilor din peninsula sa evacueze o parte din zonele in care locuiesc in prezent, in schimbul unor noi teritorii in alta parte din regiune, a declarat un inalt oficial guvernamental pentru RIA Novosti.

Noua noi fragmente de pergament, parte din Manuscrisele de la Marea Moarta, descoperite in Israel

Dupa Manuscrisele de la Marea Moarta, situl arheologic Kirbet Qumran din Israel a dus la o alta descoperire remarcabila. Lucrand cu materialul obtinut in timpul sapaturilor din 1950, arheologul Yonatan Adler a identificat alte noua fragmente de pergament, nedesfacute, transmite Times of Israel.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )