Libnet.ro
UNICEF

23:00

TENSIUNE: Rusia RETRAGE MILIARDE DE DOLARI din bancile occidentale

Antena3 Antena3,
TENSIUNE: Rusia RETRAGE MILIARDE DE DOLARI din bancile occidentale

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in. continuă pe Antena3

Rusii retrag miliarde de dolari din bancile occidentale, in asteptarea sanctiunilor economice

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in contextul crizei din Crimeea, potrivit unor surse bancare moscovite, citate de Financial Times. Sberbank si VTB, cele mai mari banci din Rusia, precum si companii importante din industria ruseasca, printre care LukOil, isi repatriaza fondurile detinute in bancile din Vest.

Rusii retrag miliarde de dolari din bancile din Vest, in asteptarea sanctiunilor economice.

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in contextul crizei din Crimeea, potrivit unor surse bancare mosccovite, citate de Financial Times. Sberbank si VTB, cele mai mari banci din Rusia, precum si companii importante din industria ruseasca, printre care LukOil, isi repatriaza fondurile detinute in bancile din Vest, potrivit surselor .

Rusii retrag miliarde de dolari din bancile din Occident

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in contextul crizei din Crimeea, potrivit unor surse bancare moscovite, citate de surse din presa.

Companiile rusesti retrag miliarde de dolari din bancile occidentele de tema unor sanctiuni economice

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in contextul crizei din Crimeea, potrivit unor surse bancare mosccovite, citate de Financial Times.

FT: Rusii retrag miliarde din bancile din Vest, in asteptarea sanctiunilor economice

Bancile si companiile din Rusia retrag miliarde de dolari din bancile occidentale care au operatiuni in SUA, de teama inghetarii activelor sau altor posibile sanctiuni economice impuse de Washington in contextul crizei din Crimeea, potrivit unor surse.

Cum ar putea Rusia incasa miliarde de dolari dintr-un ajutor al UE, SUA si FMI pentru Ucraina

Miliarde de dolari dintr-un eventual ajutor financiar acordat Ucrainei de catre UE, FMI si SUA vor ajunge aproape cu siguranta in cuferele presedintului rus Vladimir Putin, din cauza unei prevederi bizare in prospectul obligatiunilor prin.

UPDATE. REFERENDUM iN CRIMEEA. Votul a inceput. Rusii retrag miliarde de dolari din Vest. ...

Uniunea Europeana a condamnat in mod oficial, duminica, referendumul din Crimeea, catalogandu-l drept ilegal si ilegitim, si a anuntat ca va adopta sanctiuni luni. Citeste si: UE: Referendumul din Crimeea este ilegal si ilegitim, iar rezultatul acestuia nu va fi recunoscut UPDATE. Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis telefonic cancelarului german Angela Merkel ca Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea, in curs duminica, privind alipirea regiunii ucrainene la .

ICCJ: Deputatul Vlad Cosma poate retrage doua treimi din salariu.

Bunurile deputatului Vlad Cosma, urmarit penal pentru trafic de influenta intr-un dosar in care este cercetat si tatal sau, seful CJ Prahova, Mircea Cosma, raman sub sechestru, a decis ICCJ, conform Agerpres. Totusi, magistratii au admis contestatia lui Vlad Cosma numai in ceea ce priveste dispozitia de poprire a sumelor ce urmeaza a fi incasate de inculpat in contul de salariu, care va putea retrage doua treimi din salariu lunar. Citeste si: Sechestru pe bunurile si conturile lui Mircea si .

Creatorul jocului Candy Crush poate obtine peste 600 milioane dolari din IPO

Compania britanica King Digital Entertainment Plc, creatorul jocului video Candy Crush Saga, poate obtine pana la 613 milioane de dolari din oferta publica initiala IPO) pe care o pregateste.

Profiturile companiilor aeriene nu se mai apropie de 20 miliarde dolari

Castigurile companiilor aeriene din lume vor fi, in 2014, cu un miliard de dolari, respectiv 5% mai scazute decat aratau estimarile anterioare, in conditiile in care tensiunile geo-politice au dus la majorarea pretului titeiului, iar ritmul de crestere de pe pietele emergente a incetinit, conform Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni IATA).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )