Libnet.ro
UNICEF

12:00

PC participa la alegerile europarlamentare alaturi de PSD si UNPR. Grapini va fi retrasa din Guvern

Antena3 Antena3,
PC participa la alegerile europarlamentare alaturi de PSD si UNPR. Grapini va fi retrasa din Guvern

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, joi, ca Biroul Politic al PC a validat propunerea ca la alegerile europarlamentare PC sa participe pe o lista comuna alaturi de PSD si. continuă pe Antena3

Daniel Constantin: PC merge la euroalegeri alaturi de PSD si UNPR. O propunem pe Maria Grapini pentru loc eligibil

Biroul Politic al PC a validat, joi, propunerea ca la alegerile europarlamentare PC sa participe pe o lista comuna alaturi de PSD si UNPR, a declarat presedintele PC, Daniel Constantin, aratand ca formatiunea o propune pe Maria Grapini pentru un loc eligibil si confirmand astfel informatiile privind retragerea acesteia din din Guvern, transmite Mediafax.

Constantin: PC o propune pe Grapini pentru un loc eligibil

Biroul Politic al Partidului Conservator PC) a validat, astazi, propunerea ca la alegerile europarlamentare PC sa participe pe o lista comuna alaturi de PSD si UNPR, a declarat presedintele PC, Daniel Constantin, aratand ca partidul o propune pe Maria Grapini pentru un loc eligibil.

Maria Grapini va parasi Guvernul pentru a candida la alegerile europarlamentare

Ministrul delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, urmeaza sa paraseasca Guvernul in luna martie, pentru a candida din partea PC la alegerile europarlamentare din luna mai. Decizia va fi anuntata joi, in s.

UPDATE. Maria Grapini pleaca de la minister ca sa ajunga europarlamentar.

Presedintele PC, Daniel Constantin, a confirmat, joi, ca ministrul turismului Maria Grapini este una din propunerile partidului la alegerile europarlamentare, la care PC va participa pe o lista comuna alaturi de PSD si UNPR. Biroul Politic s-a intrunit intr-un format restrans si a validat propunerea ca la alegerile europarlamentare PC sa participe, pe o lista comuna, alaturi de PSD si UNPR. Suntem consecventi ideii ca ar trebui sa avem liste comune si la alegerile europarlamentare, .

Efectul dosarului Dragnea la alegerile europarlamentare: Oamenii nu mai vor sa fie sefi de sectii de votare, s-au speriat - Constantin Nicolescu

Oamenii nu mai vor sa fie sefi de sectii de votare, s-au speriat. ) Se tem de posibile anchete, fiindca nu stii niciodata ce se intampla la alegeri, a declarat Constantin Nicolescu, presedintele PSD Arges, citat de ziarul Argesul. Nicolescu sustine ca oamenii se tem ca pot pica in dosare similare celui in care este anchetat Liviu Dragnea, acuzat de procurorii DNA ca ar fi pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie 2012 de demitere a presedintelui Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )