Libnet.ro
UNICEF

20:00

Partidele parlamentare, venituri de peste 29 de milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Partidele parlamentare, venituri de peste 29 de milioane lei

Partidele parlamentare PSD, PNL, PC, UNPR, UDMR, PPDD si FC) au cumulat anul trecut venituri de 29. 977 lei, PSD ocupand prima pozitie in topul finantarilor aproape 13 milioane lei), urmat de PNL 7 milioane lei) si PDL peste 5 milioane lei), potrivit datelor raportate si publicate in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Cati BANI au partidele din Romania. CLASAMENTUL formatiunilor politice in functie de veniturile acumulate in 2013

Partidele parlamentare au cumulat anul trecut venituri de peste 29 de milioane de lei, PSD ocupand prima pozitie in topul finantarilor cu aproape 13 milioane de lei, urmat de PNL, cu 7 milioane de lei si PDL, cu.

Minus la buget de 353 milioane lei, dupa restituirea unei sume din acciza la carburant.

Restituirea unei sume din acciza suplimentara introdusa la carburant incepand 1 aprilie, catre transportatori, va genera la bugetul de stat un minus de venituri colectate din accize de 353 milioane lei pentru acest an, conform estimarilor guvernamentale, citate de Mediafax. Prin bugetul pe acest an, in care a fost inclusa si prognoza de incasari din acciza pe carburant, Guvernul estima ca va atrage din accize un total de 22,8 miliarde lei, cu 15% mai mult decat anul trecut. Citeste si: .

Autoritatile au demarat o licitatie de peste sase milioane euro pentru modernizarea infrastructurii hardware si software a Sistemului Electronic de Achizitii Publice

Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei AADR) a demarat pe 27 martie o licitatie deschisa pentru implementarea unui sistem informatic colaborativ pentru achizitii publice SICAP), contract finantat cu fonduri UE in valoare estimata de 27,1 milioane lei 6,1 milioane euro, inclusiv TVA), conform informatiilor din Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). Contactati de HotNews. ro, oficialii AADR au spus ca proiectul se refera la o modernizare hardware si software a SEAP, subliniind ca pentru infrastructura hardware a SEAP nu au fost realizate investitii majore din anul 2007. SEAP a fost dezvoltat si implementat in 2002 de un consortiu format din UTI Systems, Hewlett-Packard Romania, Microsoft Romania si Total Soft si a costat la vremea respectiva 4,5 milioane euro.

Peste 2 milioane de bilete vandute la Cupa Mondiala

In pofida amplelor proteste de strada indreptate impotriva organizarii turneului final pe teritoriul Braziliei, organizatorii Cupei Mondiale din acest an anunta ca au vandut peste 2 milioane de bilete.

Pe ce a atribuit Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi peste 300 de milioane de euro in noiembrie. Vezi contractele

In noiembrie 2013, Compania de Drumuri si Autostrazi a publicat in SEAP anunturi de atribuire a 32 contracte in valoare de peste 300 milioane de euro. 24 de contracte cu licitatie in valoare de aproape 300 milioane de euro si 8 contracte fara licitatie negociere fara anunt de participare) in valoare de peste jumatate de million de euro. Firmele apropiate a doi politicieni PSD, fostul senator Catalin Voicu si fostul presedinte al CJ Botosani, Constantin Contac, au castigat contracte de deszapezire in valoare de peste 8 milioane de euro. Vezi in articol o monitorizare a contractelor atribuite de CNADNR in toata luna noiembrie 2013.

Fost subprefect PNTCD Bistrita, trimis in judecata pentru evaziune fiscala: Prejudiciul se ridica la cinci milioane lei

Damaschin Berende, fost subprefect PNTCD al judetului Bistrita - Nasaud, a fost trimis in judecata de procurori pentru evaziune fiscala, el fiind acuzat ca a intocmit peste 250 de facturi fictive, prejudiciul.

Guvernul a alocat 25 milioane de lei Consiliului Judetean Satu Mare. 14 milioane sunt pentru investitii noi

Guvernul a alocat judetului Satu Mare suma de 25 milioane lei pentru realizarea unor investitii in comune. Luni, 31 martie, a avut loc astazi semnarea contractelor de finantare aferente listei obiectivelor de investitii aprobata pentru finantare pe anul 2014, prinPNDL.

Millennium Bank, 15 milioane lei pentru un distribuitor de materiale de constructii

Millennium Bank a acordat o finantare de 15 milioane de lei distribuitorului de materiale de constructii si de amenajari Artsani Com din Ploiesti, sub forma unui credit de capital de lucru pentru dezvoltarea afacerii, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

80 milioane lei, obligatiile fiscale suplimentare stabilite de ANAF pe piata de gambling, in 2010-2013

In perioada 2010-2013, inspectorii fiscali din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au efectuat actiuni de verificare la contribuabili ce au ca activitate principala jocuri de noroc si pariuri, stabilind obligatii fiscale suplimentare in suma totala de aproape 80 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )