Libnet.ro
UNICEF

18:30

Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania are un nou presedinte

Antena3 Antena3,
Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania are un nou presedinte

Fostul candidat al PPMT la Presedintie Szilagyi Zsolt a fost ales, sambata, la Congresul de la Targu Mures, in functia de presedinte al partidului, in locul lui Toro T. Tibor, care a demisionat dupa. continuă pe Antena3

Partidul Popular Maghiar din Transilvania are un nou presedinte

Partidul Popular Maghiar din Transilvania are un nou presedinte. Szilagyi Zsolt a fost ales, sambata, la Congresul de la Targu Mures, in functia de presedinte al partidului, in locul lui Toro T. Tibor, care a demisionat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie anul trecut, transmite Mediafax.

Zsolt Szilagyi, ales presedinte al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania

Fostul candidat al PPMT la Presedintie Szilagyi Zsolt a fost ales, sambata, la Congresul de la Targu Mures, in functia de presedinte al partidului, in locul lui Toro T. Tibor, care a demisionat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie anul trecut, anunta Mediafax. Szilagyi Zsolt a declarat, sambata, la finalul Congresului Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania de la Targu Mures, ca obiectivul sau este ca la alegerile locale din 2016 formatiunea pe care o conduce sa aiba rezultate mult mai bune.

Szilagyi Zsolt a fost ales presedinte al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania

Szilagyi Zsolt, fostul candidat al Partidului Popular al Maghiarilor din TransilvaniaPPMT) la Presedintie a fost ales, sambata, in functia de presedinte al partidului, informeaza Mediafax. El il va inlocui pe.

Lupta stransa pentru sefia Partidului Popular Maghiar din Transilvania

Cinci candidati se lupta pentru functia de presedinte al Partidului Popular Maghiar din Transilvania care va avea loc sambata la Targu Mures.

UPDATE Szilagyi Zsolt, presedintele ales al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania vrea o alianta electorala si chiar o fuziune cu Partidul Civic Maghiar.

In aceasta seara Szilagyi Zsolt a fost ales presedinte al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania PPMT). Szilagyi vrea ca impreuna cu Partidul Civic Maghiar PCM) sa obtina un numar semnificativ de mandate in consiliile locale si judetene din Transilvania, la alegerile locale din 2016.

Szilagyi Zsolt, presedintele ales al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, vrea o alianta electorala si chiar o fuziune cu Partidul Civic Maghiar

Szilagyi Zsolt a fost ales, sambata seara, presedintele Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania PPMT). Szilagyi vrea ca, impreuna cu Partidul Civic Maghiar PCM), sa obtina un numar semnificativ de mandate in consiliile locale si judetene din Transilvania la alegerile locale din 2016.

Cluj-Napoca: Vicepremierul Ungariei a a declarat ca isi doreste autonomie pentru maghiarii din Transilvania

Vicepremierul Ungariei a declarat la Cluj-Napoca ca isi doreste autonomie pentru maghiarii din Transilvania. Oficialul de la Budapesta a facut anuntul cu ocazia implinirii a 25 de ani de la infiintarea UDMR.

Tokes Laszlo si Izsak Balazs vor parteneriat strategic pentru autonomie si unitatea maghiarilor

Consiliul National Secuiesc si Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania vor incheia un parteneriat strategic pentru autonomia teritoriala, dupa cum au declarat, astazi, la Targu-Mures liderii celor doua organizatii, Izsak Balazs si Tokes Laszlo. Eurodeputatul FIDESz-n. r. ), Tokes Laszlo a cerut si partidelor maghiare sa colaboreze in vederea refacerii unitatii maghiarilor din Transilvania.

Videanu si-a dat demisia din functia de co-presedinte al PNL Bucuresti

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid.

Spitalul Sf. Maria din Iasi are nevoie de aparatura. Copiii din sectiile de terapie sunt ventilati manual

Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi se confrunta cu o grava problema: lipsa ventilatoarelor si a monitoarelor de mentinere a functiilor vitale. in total ar fi trebuit sa existe 60 de ventilatoare, insa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )