Libnet.ro
UNICEF

20:30

Videanu si-a dat demisia din functia de co-presedinte al PNL Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Videanu si-a dat demisia din functia de co-presedinte al PNL Bucuresti

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid. continuă pe România Liberă

Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de.

Blaga anunta ca Adriean Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si este suspendat din partid

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventive pentru complicitate la abuz in serviciu, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid.

Adriean Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si e suspendat din partid

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid, informeaza Mediafax.

Seful mascatilor din Iasi coordona traficantii de tigari din judet. Comisarul-sef Dorel Roman a fost eliberat si si-a dat demisia din functie

Dorel Roman este cercetat in stare de libertate pentru omisiunea sesizarii unei infractiuni si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Roman si-a prezentat demisia din functie in cursul dupa-amiezii de joi, 29 ianuarie.

Elena Udrea a decis sa se suspende din functia de presedinte PMP

Elena Udrea a luat decizia de se autosuspenda din functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara si, conform Statutului PMP si-a delegat atributiile catre unul dintre vicepresedinti, in speta Eugen Tomac, a declarat joi pentru Agerpres secretarul general adjunct al formatiunii, Gelu Visan.

Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP. Eugen Tomac asigura interimatul

Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP, informeaza surse din partid citate de Mediafax. Interimatul la conducerea formatiunii va fi asigurat de Eugen Tomac, precizeaza aceleasi surse.

Cristiana Anghel a demisionat din functia de vicepresedinte al PC

Senatorul Cristiana Anghel a demisionat, joi, din functia de vicepresedinte al Partidului Conservator. Anuntul a fost facut intr-o declaratie de presa transmisa Agerpres.

Si-a dat demisia George Maior sau a fost demis

Insa, de aici incep intrebarile. intr-un interviu, George Maior a spus ca functia lui de la SRI este sigura si ca presedintele, fiind multumit de activitatea SRI, nu are in plan schimbarea acestuia.

Cutremur in partidul lui Voiculescu. Conducerea si-a dat demisia. De ce se simte amenintat Daniel Constantin

Cutremur in partidul lui Dan Voiculescu. La sedinta de joi a Biroului National sase lideri ai partidului s-au retras din toate functiile detinute. Printre acestia se numara si prim-vicepresedintele Cristian Popescu Piedone.

CSM l-a suspendat pe Putura din functia de judecator

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a hotarat, in sedinta de astazi, suspendarea din functie a judecatorului Ovidiu Putura, de la Tribunalul Bistrita-Nasaud, dupa ce acesta a fost arestat preventiv, miercurea trecuta, de Curtea de Apel Bucuresti CAB), intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )