Libnet.ro
UNICEF

23:00

Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de. continuă pe Wall-Street Ro

Blaga anunta ca Adriean Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si este suspendat din partid

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventive pentru complicitate la abuz in serviciu, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid.

Adriean Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si e suspendat din partid

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid, informeaza Mediafax.

Videanu si-a dat demisia din functia de co-presedinte al PNL Bucuresti

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid.

Adriean Videanu a demisionat de la conducerea PDL Bucuresti

Adriean Videanu a demisionat de la conducerea PDL Bucuresti dupa ce a fost arestat preventiiv in dosarul Alinei Bica, informeaza B1 TV. Anuntul a fost facut de liderul PDL, Vasile Blaga. De altfel, Adriean Videanu.

SURSE: Anca Boagiu va prelua conducerea organizatiei PDL Bucuresti in locul lui Videanu

Prim-vicepresedintele PNL, Anca Boagiu, fost ministru al Transportuilor, va prelua conducerea organizatiei PDL Bucuresti dupa ce Adriean Videanu, arestat preventiv pentru complicitate la abuz in serviciu, a decis sa demisioneze din toate functiile detinute in partidul condus de prietenul sau Vasile Blaga.

SURSE Videanu, inlocuit cu Anca Boagiu la organizatia PDL Bucuresti

Prim-vicepresedintele PNL Anca Boagiu, fost ministru al Transportuilor, va prelua conducerea organizatiei PDL Bucuresti dupa ce Adriean Videanu, arestat preventiv pentru complicitate la abuz in serviciu, a decis sa demisioneze din toate functiile detinute in partidul condus de prietenul sau, Vasile Blaga.

Seful mascatilor din Iasi coordona traficantii de tigari din judet. Comisarul-sef Dorel Roman a fost eliberat si si-a dat demisia din functie

Dorel Roman este cercetat in stare de libertate pentru omisiunea sesizarii unei infractiuni si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Roman si-a prezentat demisia din functie in cursul dupa-amiezii de joi, 29 ianuarie.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )