Libnet.ro
UNICEF

23:31

Blaga anunta ca Adriean Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si este suspendat din partid

Adevărul Adevărul,
Blaga anunta ca Adriean Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si este suspendat din partid

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventive pentru complicitate la abuz in serviciu, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid. continuă pe Adevărul

Adriean Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si e suspendat din partid

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid, informeaza Mediafax.

Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de.

Videanu si-a dat demisia din functia de co-presedinte al PNL Bucuresti

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid.

Ce a spus Vasile Blaga despre retinerea lui Adriean Videanu

Vasile Blaga, co-presedintele PNL a declarat vineri ca ii pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean Videanu si ca imaginea partidului este afectata in mod evident.

Adriean Videanu a demisionat de la conducerea PDL Bucuresti

Adriean Videanu a demisionat de la conducerea PDL Bucuresti dupa ce a fost arestat preventiiv in dosarul Alinei Bica, informeaza B1 TV. Anuntul a fost facut de liderul PDL, Vasile Blaga. De altfel, Adriean Videanu.

UPDATE. Adriean Videanu, RETINUT DE DNA

UPDATE 19:35 -Adriean Videanu nu a facut declaratii la iesirea din sediul DNA. UPDATE 19:10 - Adriean Videanu a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore. Avocatul lui Adriean Videanu a declarat, la.

UPDATE. Adriean Videanu s-a predat singur la arestul politiei

Adriean Videanu s-a predat singur la arestul politiei, in jurul orei 10:15. ---Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier Florentin Mihailescu au fost arestati, sambata,.

UPDATE. Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si Florentin Mihailescu au fost ARESTATI

Adriean Videanu a fost adus la arestul politiei in jurul orei 10:15. ---Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier Florentin Mihailescu au fost arestati, sambata, prin.

Adriean Videanu, Alina Bica, Dorin si Alin Cocos au fost ARESTATI. Videanu, saltat de politisti de acasa

Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier Florentin Mihailescu au fost arestati, sambata, prin decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia a fost luata in.

UPDATE. Adriean Videanu, RETINUT DE DNA, anchetat pentru un prejudiciu de 11 MILIOANE de dolari

UPDATE 19:35 -Adriean Videanu nu a facut declaratii la iesirea din sediul DNA. Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, joi seara, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )