Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adriean Videanu a demisionat de la conducerea PDL Bucuresti

B1 B1,
Adriean Videanu a demisionat de la conducerea PDL Bucuresti

Adriean Videanu a demisionat de la conducerea PDL Bucuresti dupa ce a fost arestat preventiiv in dosarul Alinei Bica, informeaza B1 TV. Anuntul a fost facut de liderul PDL, Vasile Blaga. De altfel, Adriean Videanu. continuă pe B1

SURSE: Anca Boagiu va prelua conducerea organizatiei PDL Bucuresti in locul lui Videanu

Prim-vicepresedintele PNL, Anca Boagiu, fost ministru al Transportuilor, va prelua conducerea organizatiei PDL Bucuresti dupa ce Adriean Videanu, arestat preventiv pentru complicitate la abuz in serviciu, a decis sa demisioneze din toate functiile detinute in partidul condus de prietenul sau Vasile Blaga.

SURSE Videanu, inlocuit cu Anca Boagiu la organizatia PDL Bucuresti

Prim-vicepresedintele PNL Anca Boagiu, fost ministru al Transportuilor, va prelua conducerea organizatiei PDL Bucuresti dupa ce Adriean Videanu, arestat preventiv pentru complicitate la abuz in serviciu, a decis sa demisioneze din toate functiile detinute in partidul condus de prietenul sau, Vasile Blaga.

Adriean Videanu A DEMISIONAT din PDL. Vasile Blaga: Lucrurile sunt clare

Lucrurile sunt clare, domnia sa ar fi fost suspendat din functia de membru de partid, dar domnia sa si-a trimis in aceasta dimineata demisia din functia de presedinte al organizatiei de.

Adriean Videanu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Adriean Videanu, presedintele PDL Bucuresti, a fost citat joi la DNA, in contextul in care numele lui ar fi fost mentionat in dosarul Microsoft. Tot astazi, Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, si Elena Udrea, presedintele PMP, au fost si ele audiate.

Adriean Videanu, retinut de procurorii DNA in dosarul Microsoft

Adriean Videanu a fost retinut, in aceasta seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), relateaza B1 TV . Procurorii l-au chemat la audieri in aceasta dupa-amiaza, dupa ce numele lui a fost mentionat in dosarul Microsoft.

Fostul ministru Adriean Videanu, fiul lui Dorin Cocos, dar si un fost consilier al Alinei Bica afla vineri daca vor fi arestati

Fostul ministru Adriean Videanu va fi dus, vineri, in fata magistratilor, cu propunerea de arestare preventiva dupa ce, joi, a fost retinut de procurorii anticoruptie. Aceeasi propunere va fi facutasi pentru Alin Cocos, fiului omului de afaceri Dorin Cocos, dar si pentru Florian Mihailescu, fostul consilier al Alinei Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Adriean Videanu, Alina Bica, Dorin si Alin Cocos au fost ARESTATI. Videanu, saltat de politisti de acasa

Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier Florentin Mihailescu au fost arestati, sambata, prin decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia a fost luata in.

Adriean Videanu, retinut de procurii DNA. A fost dus in arestul Politiei Capitalei

Adriean Videanu, retinut joi seara de procurorii DNA in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica. El a fost scos incatusat din sediul central al DNA pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei.

Adriean Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si e suspendat din partid

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid, informeaza Mediafax.

Blaga anunta ca Adriean Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si este suspendat din partid

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventive pentru complicitate la abuz in serviciu, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )