Libnet.ro
UNICEF

01:05

SURSE: Anca Boagiu va prelua conducerea organizatiei PDL Bucuresti in locul lui Videanu

Adevărul Adevărul,
SURSE: Anca Boagiu va prelua conducerea organizatiei PDL Bucuresti in locul lui Videanu

Prim-vicepresedintele PNL, Anca Boagiu, fost ministru al Transportuilor, va prelua conducerea organizatiei PDL Bucuresti dupa ce Adriean Videanu, arestat preventiv pentru complicitate la abuz in serviciu, a decis sa demisioneze din toate functiile detinute in partidul condus de prietenul sau Vasile Blaga. continuă pe Adevărul

SURSE Videanu, inlocuit cu Anca Boagiu la organizatia PDL Bucuresti

Prim-vicepresedintele PNL Anca Boagiu, fost ministru al Transportuilor, va prelua conducerea organizatiei PDL Bucuresti dupa ce Adriean Videanu, arestat preventiv pentru complicitate la abuz in serviciu, a decis sa demisioneze din toate functiile detinute in partidul condus de prietenul sau, Vasile Blaga.

Adriean Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si e suspendat din partid

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid, informeaza Mediafax.

Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventiv, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de.

Blaga anunta ca Adriean Videanu si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si este suspendat din partid

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Adriean Videanu, arestat preventive pentru complicitate la abuz in serviciu, si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este suspendat de drept din calitatea de membru de partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )