Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pasajul Unirii din Bucuresti, inchis din cauza ploii abundente

B1 B1,
Pasajul Unirii din Bucuresti, inchis din cauza ploii abundente

Pasajul Unirii din Bucuresti a fost inchis vineri dimineata din cauza ploii abundente care a avut loc in Capitala. Ambele sensuri de mers sunt blocate in Pasajul Unirii, dupa ce sistemul de canalizare nu a mai. continuă pe B1

Pasajul Unirii din Capitala, iNCHIS din CAUZA PLOII.

Pasajul Unirii din Capitala a fost inchis, vineri dimineata, din cauza ploilor abundente care au cazut in sudul tarii incepand de joi seara. Se pare ca autoritatile au luat hotararea sa inchida pasajul dupa ce s-a inundat. Pasajul Unirii se inunda la fiecare ploaie mai puternica. In curs de actualizare.

Pasajul Unirii din Bucuresti, inundat din cauza ploii, a fost redeschis dupa cateva ore

UPDATE 9:00:Pasajul Unirii din Capitala a fost redeschis circulatiei. Pasajul Unirii din Bucuresti a fost inchis vineri dimineata din cauza ploii abundente care a avut loc in Capitala. Ambele sensuri de.

Romania, ETERN NEPREGATITA in fata PLOII: Pasajul Unirii din Bucuresti a fost iNCHIS. ...

Romania se dovedeste, inca o data, nepregatita in fata fenomenelor meteorologice. Ploaia torentiala care a inceput joi seara si care nu da semne ca se va opri a facut deja victime. - In Capitala, pasajul Unirii a fost inchis dupa ce a fost inundat. - Traficul pe marile bulevarde ale capitalei Romaniei se desfasoara cu dificultate din cauza apei de pe drum si a ploii, care nu conteneste sa cada. Pasajul Unirii din Capitala, INCHIS din CAUZA PLOII - Tot in Bucuresti, un sofer a pierdut .

Pasajul Unirii a fost inchis dupa ce s-a inundat in urma ploii

Pasajul Unirii din Capitala a fost inundat in urma ploii, fiind inchis circulatiei rutiere, a anuntat, vineri dimineata, Brigada Rutiera a Capitalei, potrivit Mediafax.

UPDATE. Circulatia in Pasajul Unirii a fost reluata.

Pasajul Unirii din Capitala a fost redeschis traficului rutier, dupa ce pompierii au scos apa care se acumulase in urma ploii, a declarat, vineri, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu. Pasajul Unirii din Capitala a fost inundat in urma ploii, ambele sensuri de mers fiind inchise, in noaptea de joi spre vineri, a precizat Ioana Stancu. Pompierii au intervenit timp de mai multe ore in Pasajul Unirii pentru a scoate apa acumulata. Pasajul .

Atentie, bucuresteni! Pasajul Unirii este inchis din cauza inundatiei

Pasajul Unirii este inchis, in aceasta dimineata, din cauza ploii.

GRAV ACCIDENT pe DN1: 5 masini IMPLICATE, cel putin 5 persoane ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Citeste si: Pasajul Unirii din Capitala, INCHIS din CAUZA PLOII Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti.

Traficul din Bucuresti, dat peste cap de ploaia torentiala. Pasajul Unirii a fost inundat

Ploaia torentiala din Bucuresti a dat peste cap circulatia auto. Pasajul Unirii este inundat de la ora 3. 00 dimineata, dupa ce canalizarea nu a mai facut fata cantitatii mari de apa. Pompierii au venit cu.

Grupul ceh S Group investeste 55 milioane euro pentru proiectul de birouri Green Gate din Bucuresti

Grupul ceh S Group Holding va investi 55 de milioane de euro pentru constructia proiectului de birouri Green Gate, din apropierea hotelului Marriott din Bucuresti, cu o suprafata de circa 30. 000 metri patrati, din care 9. 000 metri patrati au fost pre-inchiriati de firma TeamNet.

MedLife Grivita este prima maternitate privata din Bucuresti acreditata de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii si UNICEF ca Spital Prieten al Copilului

Maternitatea MedLife Grivita, parte a Sistemului Medical MedLife, devine prima maternitate privata din Bucuresti certificata de catre UNICEF ca Spital Prieten al Copilului. Scopul Initiativei Spital Prieten al Copilului ISPC) este de promova, incuraja si proteja alimentatia naturala exclusiva pentru copii, pentru o perioada de cel putin 4-6 luni, avand ca stategie implementarea celor Zece pasi pentru o alaptare de succes.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )