Libnet.ro
UNICEF

00:08

Grupul ceh S Group investeste 55 milioane euro pentru proiectul de birouri Green Gate din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul ceh S Group investeste 55 milioane euro pentru proiectul de birouri Green Gate din Bucuresti

Grupul ceh S Group Holding va investi 55 de milioane de euro pentru constructia proiectului de birouri Green Gate, din apropierea hotelului Marriott din Bucuresti, cu o suprafata de circa 30. 000 metri patrati, din care 9. 000 metri patrati au fost pre-inchiriati de firma TeamNet. continuă pe Ziarul Bursa

NEPI are lichiditati de peste 100 milioane euro pentru noi investitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata noastra in ultimii ani, detine lichiditati de peste 100 milioane de euro si vrea sa investeasca, in acest an, intr-un proiect major comercial sau de birouri.

TVR vrea credit de 10-15 milioane euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de disponibilizati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1000 de angajati ce vor fi concediati, scrie Mediafax.

TVR vrea credit de 10-15 milioane Euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de angajati ce vor fi concediati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta.

Birouri cu gradina verticala, in Bucuresti: Nota de plata a dezvoltatorului ajunge la 55 mil. euro

Grupul ceh S Group Holding a demarat la inceputul lunii septembrie primul proiect din Romania, o cladire de birouri in aproapiere de hotelul Marriott din Capitala.

PCC ofera in total 13,4 milioane lei pentru actiunile Oltchim si creante.

Compania PCC ofera in total 13,4 milioane lei 2,9 milioane euro) pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim Ramnicu Valcea OLT) si creantele Electrica si AVAS asupra combinatului chimic, scrie Mediafax. Reprezentantii PCC au declarat ca ofertele sunt in bloc, nu individuale, pentru fiecare activ scos la vanzare de statul roman. Nu vom concedia angajati. Vrem sa facem Oltchim profitabil, a afirmat reprezentantul PCC, Wojciech Zaremba. Citeste si: Oferta lui Dan Diaconescu .

Liberty Global, grupul din care face parte UPC Romania, a facut o oferta de 1,96 miliarde euro pentru preluarea integrala a operatorului Telenet din Belgia

Grupul american Liberty Global, din care face parte UPC Romania, a facut o oferta in valoare de 1,96 miliarde euro pentru restul actiunilor pe care nu le detine inca in cadrul operatorului belgian de cablu Telenet, informeaza Bloomberg. Liberty Global a fost actionarul majoritar in Telenet, cu 50,4% din actiuni, inca din 2007 prin intermediul Binan Investments, o companie parte a grupului american.

Afacerea Coca-Cola in Romania valoreaza 400 milioane euro.

Afacerea Coca-Cola in Romania valoreaza 400 milioane euro, valoare obtinuta prin insumarea veniturilor nete 374 milioane euro) si a cheltuielilor cu bunurile si serviciile. Bauturile racoritoare din portofoliul Coca-Cola sunt produse in fiecare tara de o companie locala de imbuteliere care achizitioneaza siropurile concentrate de la compania mama. Compania are 3 fabrici in Romania, la Ploiesti, Timisoara, Vatra Dornei si le distribuie celor peste 70. 000 de clienti din intreaga tara, prin .

Zeci de milioane de euro pentru sanatatea romanilor. Cum lupta autoritatile cu substanta care poate omori bebelusii

Aproape un milion de euro se vor cheltui in urmatoarea perioada pentru reducerea poluarii apelor din bazinul hidrografic Banat. Proiectul national, care a demarat cu ajutorul Ministerului Mediului si Padurilor,.

Eurodeputatul britanic Nigel Farage, amendat cu 3.000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe Herman Van Rompuy

Eurodeputatul britanic Nigel Farage a fost amendat cu 3. 000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. Declaratia a fost facuta in cadrul unei sedinte a.

TVR vrea sa ia 10-15 milioane euro de la banci pentru salarii compensatorii

Televiziunea Romana incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei aproximativ 1. 000 de angajati care urmeaza sa fie concediati, dupa cum a declarat, ieri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, Valentin Nicolau, membru al Consiliului de Adminis-tratie al TVR din partea salariatilor, citat de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )