Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de milioane de euro pentru sanatatea romanilor. Cum lupta autoritatile cu substanta care poate omori bebelusii

Antena3 Antena3,
Zeci de milioane de euro pentru sanatatea romanilor. Cum lupta autoritatile cu substanta care poate omori bebelusii

Aproape un milion de euro se vor cheltui in urmatoarea perioada pentru reducerea poluarii apelor din bazinul hidrografic Banat. Proiectul national, care a demarat cu ajutorul Ministerului Mediului si Padurilor,. continuă pe Antena3

NEPI are lichiditati de peste 100 milioane euro pentru noi investitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata noastra in ultimii ani, detine lichiditati de peste 100 milioane de euro si vrea sa investeasca, in acest an, intr-un proiect major comercial sau de birouri.

TVR vrea credit de 10-15 milioane euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de disponibilizati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1000 de angajati ce vor fi concediati, scrie Mediafax.

TVR vrea credit de 10-15 milioane Euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de angajati ce vor fi concediati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta.

China Construction Bank are 16 miliarde de euro pentru a cumpara o banca europeana

A doua mare banca din China, China Construction Bank CCB), dispune de aproape 16 miliarde de euro pentru a face o achizitie in sectorul bancar european, a declarat pentru Financial Times Wang Hongzhang, presedintele bancii. Unele banci din Europa sunt de vanzare. ) Suntem in cautare unei banci pe care sa o cumparam fie integral fie sa optam pentru un procent de 30% - 50% din capitalul sau, a mai spus Wang. El a refuzat sa spuna numele bancii vizate, marginindu-se sa adauge ca tintele potentiale sunt din Regatul Unit, Germania sau Franta.

Liberty Global, grupul din care face parte UPC Romania, a facut o oferta de 1,96 miliarde euro pentru preluarea integrala a operatorului Telenet din Belgia

Grupul american Liberty Global, din care face parte UPC Romania, a facut o oferta in valoare de 1,96 miliarde euro pentru restul actiunilor pe care nu le detine inca in cadrul operatorului belgian de cablu Telenet, informeaza Bloomberg. Liberty Global a fost actionarul majoritar in Telenet, cu 50,4% din actiuni, inca din 2007 prin intermediul Binan Investments, o companie parte a grupului american.

Eurodeputatul britanic Nigel Farage, amendat cu 3.000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe Herman Van Rompuy

Eurodeputatul britanic Nigel Farage a fost amendat cu 3. 000 de euro pentru ca l-a facut carpa pe presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. Declaratia a fost facuta in cadrul unei sedinte a.

China Construction Bank dispune de 16 miliarde de euro pentru a cumpara o banca europeana

A doua mare banca din China, China Construction Bank CCB), dispune de aproape 16 miliarde de euro pentru a face o achizitie in sectorul bancar din Europa, a declarat pentru Financial Times Wang Hongzhang, presedintele bancii, relateaza sursele de presa.

Distribuitorul de electrocasnice Marelvi vrea o cifra de afaceri de 40 milioane euro

Compania de distributie de produse electrocasnice Marelvi si-a propus, pentru acest an, o cifra de afaceri de 40 milioane de euro, in crestere cu 10% comparativ cu 2011, cand vanzarile distribuitorului au atins circa 38 de milioane de euro, a declarat Daniela Bizgan, director adjunct al companiei.

TVR vrea sa ia 10-15 milioane euro de la banci pentru salarii compensatorii

Televiziunea Romana incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei aproximativ 1. 000 de angajati care urmeaza sa fie concediati, dupa cum a declarat, ieri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, Valentin Nicolau, membru al Consiliului de Adminis-tratie al TVR din partea salariatilor, citat de Mediafax.

Nicolau: TVR vrea credit de 10-15 mil euro pentru a-i compensa pe cei 1000 de disponibilizati.

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1. 000 de angajati ce vor fi concediati, scrie Mediafax. Salariile compensatorii, estimate intre 10 si 15 milioane de euro, ele sunt o fictiune, pentru ca banii nu exista. Se incearca a se lua un credit comercial de la banca. In .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2412 seconds )