Libnet.ro
UNICEF

05:00

Patru persoane, UCISE intr-un incident armat produs in Statele Unite

Antena3 Antena3,
Patru persoane, UCISE intr-un incident armat produs in Statele Unite

Patru persoane au fost ucise, iar una a fost ranita intr-un incident armat produs in statul american Texas, anunta autoritatile statale, citate de NBC News si preluate de MEDIAFAX. Potrivit anchetatorilor, un. continuă pe Antena3

SUA: Patru persoane, ucise intr-un incident armat

Patru persoane au fost ucise, iar una a fost ranita intr-un incident armat produs in statul american Texas, anunta autoritatile statale, citate de NBC News, informeaua Mediafax.

SUA: Patru persoane au murit si una a fost ranita intr-un incident armat produs in Texas

Un incident armat s-a produs in statul american Texas, patru persoane fiind ucise, iar una ranita in urma atacului, anunta autoritatile statale, potrivit NBC News. Anchetatorii arata ca un barbat in varsta.

Un roman a murit intr-un incident pe o pista de schi din statiunea bulgara Bansko

Un schior roman a murit vineri in Bulgaria, in urma unui incident care a avut loc pe o pista din statiunea bulgara de schi Bansko, scrie presa bulgara. Tanarul in varsta de 26-27 de ani a cazut pe pista de.

Doi barbati din Blaj au murit intr-un cumplit accident produs in Valcea

Doi barbati de 65 respectiv 46 de ani din Blaj au murit, duminica dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost implicat intr-un grav accident rutier, produs in municipiul Ramnicu Valcea. Masina in care se aflau cei doi a patruns pe contrasens, izbind violent un alt autoturism care circula regulamentar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )