Libnet.ro
UNICEF

05:00

SUA: Patru persoane au murit si una a fost ranita intr-un incident armat produs in Texas

B1 B1,
SUA: Patru persoane au murit si una a fost ranita intr-un incident armat produs in Texas

Un incident armat s-a produs in statul american Texas, patru persoane fiind ucise, iar una ranita in urma atacului, anunta autoritatile statale, potrivit NBC News. Anchetatorii arata ca un barbat in varsta. continuă pe B1

SUA: Patru persoane, ucise intr-un incident armat

Patru persoane au fost ucise, iar una a fost ranita intr-un incident armat produs in statul american Texas, anunta autoritatile statale, citate de NBC News, informeaua Mediafax.

Patru persoane, UCISE intr-un incident armat produs in Statele Unite

Patru persoane au fost ucise, iar una a fost ranita intr-un incident armat produs in statul american Texas, anunta autoritatile statale, citate de NBC News si preluate de MEDIAFAX. Potrivit anchetatorilor, un.

O persoana a fost ranita in urma unui accident pe DN1

O persoana a fost ranita, sambata dupa-amiaza, dupa ce autoturismul cu care circula a derapat, a iesit de pe carosabil si a cazut intr-o prapastie pe marginea DN 1, pe serpentinele de la.

Mures: Un barbat a fost ranit intr-o explozie la Termocentrala din Iernut

Un om a fost ranit intr-o explozie la Termocentrala din Iernut, judetul Mures. Este vorba despre un muncitor care lucra la un tablou electric de la o linie de productie. Din primele informatii, ar fi vorba de o.

Bacau: Explozie puternica din cauza acumularilor de gaze. O femeie a fost ranita

O explozie puternica s-a produs, sambata, intr-un bloc de locuinte din municipiul Bacau, din cauza acumularilor de gaze. O femeie de 73 de ani, ranita grav in urma suflului deflagratiei, a fost transportata.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )