Libnet.ro
UNICEF

11:00

Patru telefoane chinezesti pentru care nu trebuie sa astepti reducerile de Black Friday

Playtech Playtech,
Patru telefoane chinezesti pentru care nu trebuie sa astepti reducerile de Black Friday

EMAG desfasoara campania de reduceri Revolutia Preturilor, poate ultima astfel de campanie pana la Black Friday. Totusi, daca nu ati gasit niciun telefon care sa fie pe gustul vostru in oferta, sau preturile vi se par in continuare prea mari, am ales patru telefoane chinezesti cu dotari de top si preturi pentru toate buzunarele. Ne-am [] Patru telefoane chinezesti pentru care nu trebuie sa astepti reducerile de Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ne mentinem dorinta de a intra in Schengen, care trebuie sa reziste presiunii deosebite

Romania isi mentine dorinta de a intra in spatiul Schengen, care trebuie sa reziste in actualul context in care este supus unei presiuni deosebite, a declarat, ieri, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, transmite Agerpres. Ne mentinem evident dorinta de a intra in spatiul Schengen si cred ca este important ca de fiecare data sa reiteram ca suntem pregatiti pentru acest lucru. Sigur ca in acest moment spatiul Schengen este supus unei presiuni deosebite si vedem cum unele state isi inchid temporar frontierele, introduc controalele la frontierele lor, a afirmat Aurescu, dupa consultarile pe care le-a avut cu omologul sau olandez Bert Koenders, aflat in vizita la Bucuresti.

Donald Tusk, la summit-ul UE: Chestiunea cea mai urgenta pe care trebuie sa ne-o punem este cum sa recastigam controlul frontierelor noastre exterioare

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat miercuri ca problema cea mai urgenta pe care trebuie sa o rezolve Uniunea Europeana este sa recastige controlul frontierelor exterioare, informeaza.

7 mituri despre iaurt pe care trebuie sa le cunosti

Miturile despre iaurt si probiotice exista din abundenta. Iata cele mai intalnite 7 mituri despre iaurt pe care trebuie sa le cunosti. Toate iaurturile sunt sanatoase Gresit! Clitatea unor iaurturi este.

5 situatii pentru care n-ar trebui sa-ti fie rusine

Cu totii am trecut prin momente stanjenitoare, in care ne-a venit sa intram in pamant de rusine. Dar toate aceste momente nu fac bine pentru sanatate. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti relaxat inainte si sa te.

Mesajul publicat pe Facebook de o jurnalista din Romania pentru care a fost data afara

Daca aveai impresia ca amenintarea ca poti fi concediat pentru ceea ce publici pe Facebook e o gluma, se pare ca ar trebui sa o iei in serios, scrie playtech. ro. Drept dovada, o jurnalista din judetul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )