Libnet.ro
UNICEF

14:00

PDL ii cere lui Ponta sa retraga din Parlament proiectul de lege referitor la Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PDL ii cere lui Ponta sa retraga din Parlament proiectul de lege referitor la Rosia Montana

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, ca partidul pe care il conduce ii cere premierului Victor Ponta sa retraga din Parlament proiectul de lege care reglementeaza exploatarea de la Rosia Montana, adaugand ca acestui proiect ii lipsesc zece avize. continuă pe Ziarul Bursa

Blaga: PDL ii cere lui Ponta sa retraga din Parlament proiectul de lege referitor la Rosia ...

Vasile Blaga a afirmat, sambata, la Mamaia, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PDL, ca democrat-liberalii isi doresc crearea de locuri de munca, dar nu in conditiile in care proiectului de lege privind exploatarea de la Rosia Montana ii lipsesc zece avize. PDL ii cere premierului Victor Ponta sa retraga din Parlament proiectul de lege referitor la Rosia Montana. Este adevarat ca in Romania lucrurile nu merg bine in economie: somajul se apropie de 750. 000 de oameni, sunt cu .

PDL cere RETRAGEREA din Parlament a proiectului de lege pentru Rosia Montana: Lipsesc zece avize

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, ca partidul pe care il conduce ii cere premierului Victor Ponta sa retraga din Parlament proiectul de lege care reglementeaza exploatarea de la Rosia Montana,.

Macovei: Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament pentru ca este ilegal

Europarlamentarul Monica Macovei ii solicita premierului Victor Ponta retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament, pe motivul ca proiectul de lege este din start ilegal intrucat nu intruneste toate criteriile mentionate de Ministerul Justitiei.

Grupul de consilieri PDL cere demisia lui Sorin Oprescu: Vom strange semnaturi

In cadrul sedintei Consiliului General, de vineri, solicitata de Sorin Oprescu cu privire la organizarea unui referendum pentru eutanasierea cainilor maidanezi, consilierii din PDL au cerut demisia primarului general. Pentru ca nu s-a aprobat un referendum pentru demiterea lui Sorin Oprescu, consilierii PDL au anuntat ca vor strange semnaturi pentru a-l demite pe primar.

PDL cere DEMISIA lui Sorin Oprescu: De cinci ani nu rezolva aceasta problema

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca este absolut imperios necesar ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, sa isi dea demisia, intrucat in cei cinci ani de mandat nu a rezolvat problema.

PDL cere cu fermitate demisia lui Oprescu: Un referendum este inutil din punct de vedere juridic, dar si practic

PDLcere cu fermitate demisia lui Sorin Oprescu de la Primaria Capitalei, pentru incompetenta dovedita in rezolvarea problemei maidanezilor din Bucuresti. Referendumul pe care l-a anuntat Oprescu, miercuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )