Libnet.ro
UNICEF

08:30

PDL Galati cauta sustinere in Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PDL Galati cauta sustinere in Republica Moldova

Filiala din Galati a PDL a stabilit o strategie comuna de sprijin reciproc cu filialele din raioanele Cahul, Leova si Cantemir ale Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), a anuntat astazi deputatul PDL Mircea Toader, citat de surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Galati: Doi colti de fildes de aproximativ trei kilograme, gasiti intr-un microbuz care venea dinspre Republica Moldova

Doi colti de fildes, de aproximativ trei kilograme, au fost descoperiti, joi, de politistii de frontiera din judetul Galati, intr-un microbuz care trecea granita dinspre Republica Moldova, relateaza.

Romania va ajuta Republica Moldova la dotarea unui laborator pentru controlul laptelui

Republica Moldova si Romania au semnat un plan de actiuni in domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale pentru anii 2014-2015. Planul prevede acordarea asistentei tehnice la dotarea unui laborator si implementarea controlului oficial al laptelui. Planul mai prevede fortificarea programului de insamantare artificiala a animalelor, inclusiv instruirea personalului, transmite IPN.

Oficialii roman si ceh, Valeriu Stefan Zgonea si Jan Hama269;ek, vor vizita Republica Moldova

Presedintii Camerelor Deputatilor din Parlamentele Romaniei si Cehiei, Valeriu Stefan Zgonea si Jan Hama269;ek vor efectua o vizita oficiala comuna in Republica Moldova, in perioada 14-15 aprilie 2014.

Republica Moldova spera sa fie ajutata de UE si Romania, daca Rusia decide sistarea de gaze naturale in Europa

Republica Moldova isi pune sperantele ca in cazul unei sistari a exporturilor de gaze naturale din partea Federatiei Ruse, fostul stat sovietic va primi ajutor energetic din partea Uniunii Europene, informeaza Radio Free Europe.

Republica Moldova spera sa fie ajutata de UE in cazul in care Rusia va intrerupe tranzitul de gaze pe teritoriul Ucrainei

Ministrul moldovean al Economiei, Valeriu Lazar, a declarat ca Guvernul de la Chisinau spera ca Uniunea Europeana va ajuta Republica Moldova daca Rusia va intrerupe tranzitul de gaze pe teritoriul.

Republica Moldova mizeaza pe ajutorul UE, in principal al Romaniei

Guvernul de la Chisinau spera ca Uniunea Europeana va ajuta Republica Moldova daca Rusia va intrerupe tranzitul de gaze pe teritoriul Ucrainei, a declarat ministrul moldovean al Economiei, Valeriu Lazar, pentru Radio Europa Libera.

Romania vrea sa atraga mai multi turisti din Republica Moldova, dupa ce intra in vigoare abolirea regimului de vize in UE

Ridicarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova care calatoresc in spatiul Schengen, dar si campaniile viitoare de promovare la Chisinau a destinatiilor romanesti, vor aduce in Romania un plus de peste 10. 000 de turisti din tara vecina in acest an, estimeaza Razvan Filipescu, presedintele Autoritatea Nationala pentru Turism.

De ce nu va produce liberalizarea vizelor nici un efect in Republica Moldova

Monica Macovei a fost acum ceva timp la Chisinau, imediat dupa ce Uniunea Europeana a stabilit ca finala data de la care cetatenii Republicii Moldova vor putea circula fara de vize pe teritoriul majoritatii statelor europene. Ea a ramas profund marcata ca aceasta veste nu a starnit un mare val de emotie si de bucurie din partea romanilor de dincolo de Prut.

Ridicarea vizelor poate aduce un plus de 10.000 de turisti din Republica Moldova

Ridicarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova care calatoresc in spatiul Schengen, dar si campaniile viitoare de promovare la Chisinau a destinatiilor romanesti, vor aduce in Romania un plus de peste 10. 000 de turisti din tara vecina in acest.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )