Libnet.ro
UNICEF

01:05

Penitenciarul Jilava ii scade 32,9 zile din pedeapsa lui Vintu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Penitenciarul Jilava ii scade 32,9 zile din pedeapsa lui Vintu

Comisia de la Penitenciarul Jilava i-a scazut lui Sorin Ovidiu Vintu aproape 33 de zile din condamnarea pe care a primit-o pentru santajarea lui Sebastian Ghita si a constatat ca acesta poate cere unei instante eliberarea conditionata, au declarat,. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia de la Jilava ii scade lui Sorin Ovidiu Vintu 33 de zile din pedeapsa, el putand cere eliberarea

Comisia de la Penitenciarul Jilava i-a scazut lui Sorin Ovidiu Vintu aproape 33 de zile din condamnarea pe care a primit-o pentru santajarea lui Sebastian Ghita si a constatat ca acesta poate cere unei instante eliberarea conditionata, au declarat joi, pentru Mediafax, surse judiciare.

Comisia de eliberare conditionata a aprobat reducerea cu 32 de zile a pedepsei lui Sorin Ovidiu Vintu. Motivul: a scris o lucrare stiintifica. Vezi in text titlul cartii

Comisia de eliberare conditionata a acceptat cererea depusa de Sorin Ovidiu Vintu, considerand ca este indeplinita conditia legala. A rezultat ca 32,9 zile pot fi considerate ca lucrate, respectiv scazute din pedeapsa, a declarat, pentru HotNews. ro, Georgiana Gherman, purtator de cuvant la Administratia Nationala a Penitenciarelor. Sorin Ovidiu Vintu a publicat la editura C. Beck lucrarea Romania - studiu comparativ intre trei epoci consecutive: comunism, tranzitie si perspectivele comunitare. Decizia finala va fi luata insa de instanta, termenul de judecata fiind in luna ianuarie 2013. Adrian Nastase a facut cerere pentru elaborarea unei lucrari stiitifice, insa nu a cerut inca reducerea pedepsei pentru zilele lucrate .

Adrian Nastase, sapte zile mai putin in inchisoare. Magistratii i-au scazut din pedeapsa zilele de spitalizare

20 - Magistratii au admis, mircuri, cererea avocatilor lui Adrian Nastase ca zilele petrecute la Spitalul Floreasca. sapte la numar, sa ii fie scazute din pedeapsa. Adrian Nastase afla astazi daca.

Nastase, PEDEAPSA mai MICA.

Curtea de Apel Bucuresti a admis, miercuri, cererea lui Adrian Nastase de eliminare a 7 zile din pedeapsa totala de doi ani cu executare. Cele 7 zile corespund perioadei in care fostul premier a fost spitalizat dupa tentativa de sinucidere. Decizia instantei este definitiva. Unul dintre avocatii lui Nastase, Lucian Bolcas, a declarat, intr-o interventie telefonica la postul Realitatea TV, ca este o sentinta corecta, o victorie juridica. Stire in curs de actualizare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )