Libnet.ro
UNICEF

01:05

Penitenciarul Rahova a aprobat prezenta a doi calugari de la Athos. ...

România Liberă România Liberă,
Penitenciarul Rahova a aprobat prezenta a doi calugari de la Athos. ...

UPDATE: Calugari de la Muntele Athos au fost, sambata, la Penitenciarul Rahova pentru a solicita drept de vizita la Gigi Becali, acestia dorind sa oficieze o slujba, duminica, la biserica unitatii de detentie, a declarat pentru Mediafax avocatul Robert Ionescu. Penitenciarul Rahova a aprobat accesul celor doi calugari de la Athos in unitatea de detentie, duminica, intre 8. 00 si 12. 00, pentru participarea la activitati religioase. Administratia Nationala a Penitenciarelor si Penitenciarul . continuă pe România Liberă

VIDEO Patriarhia a dat acordul unor calugari de la Athos, care au venit sa-l viziteze pe Becali in inchisoare, sa participe la slujba la Penitenciarul Rahova

Patriarhia Romana le-a dat acordul calugarilor de la Muntele Athos sa participe, duminica, la Sfanta Liturghie care va fi oficiata la biserica de la Penitenciarul Rahova, a declarat pentru Mediafax preotul Constantin Stoica. Sambata, mai multi calugari de la Muntele Athos s-au dus la Penitenciarul Rahova pentru a solicita drept de vizita la Gigi Becali, acestia dorind sa oficieze o slujba, duminica, la biserica unitatii de detentie.

Patriarhia a dat acordul calugarilor de la Athos sa participe la slujba la Penitenciarul Rahova.

Patriarhia Romana le-a dat acordul calugarilor de la Muntele Athos sa participe, duminica, la Sfanta Liturghie care va fi oficiata la biserica de la Penitenciarul Rahova, a declarat sambata, pentru Mediafax, preotul Constantin Stoica. Patriarhia Romana a primit, sambata dupa-amiaza, o solicitare din partea grupului de calugari de la Sfantul Munte Athos pentru a li se permite sa participe, duminica, la slujba Sfintei Liturghii de la biserica Penitenciarului Rahova. Dupa ce a analizat cererea, .

Calugarii de la Athos au primit ACORDUL Patriarhiei pentru a participa la slujba, la Penitenciarul Rahova

Patriarhia Romana le-a dat acordul calugarilor de la Muntele Athos sa participe, duminica, la Sfanta Liturghie care va fi oficiata la biserica de la Penitenciarul Rahova, a declarat sambata, preotul Constantin.

Gigi Becali a urmarit petrecerea de titlu a Stelei la televizor, in Penitenciarul Rahova

Patronul Stelei a fost si el partas la petrecerea jucatorilor Stelei organizata cu prilejul castigarii titlului de campioana. Chiar daca nu a putut fi prezent in Piata Constitutiei, patronul trupei ros-albastre a urmarit fiesta propriilor jucatori la televizor, in celula sa din Penitenciarul Rahova.

SCANDAL in Husi: Doi calugari, sanctionati, dupa ce au fost fotografiati la o petrecere ...

Doi calugari au fost sanctionati de Episcopia Husilor, dupa ce au organizat, intr-o chilie a episcopiei, o petrecere cu doua femei, relateaza Mediafax. Monahii au fost pedepsiti abia dupa ce au aparut fotografii de la petrecere. In fotografii, cei doi calugari de la Manastirea Sfintii Apostoli Petru si Pavel apar alaturi de doua tinere, iar unul dintre ei danseaza, avand pe cap un coif, iar pe fata o masca. In declaratiile scrise date superiorilor, preotul Florin Pascal si diaconul George .

Petrecere revoltatoare la manastire! Doi CALUGARI s-au distrat cu femei in camera lacasului de cult. Sarbatoreau ziua de nastere a unuia din ei

Petrecere scandaloasa la Episcopia Husilor! Jurnalistii de la CANCAN scriu ca doi calugari s-au destrabalat cu mai multe femei intr-o camera a lacasului de cult! Desi s-au angajat ca vor duce o viata.

Doi calugari sanctionati de Episcopia Husilor, dupa ce au petrecut impreuna cu femei intr-o manastire

Episcopia Husilor a sanctionat doi calugari in urma aparitiei unor fotografii compromitatoare care ii aratau pe cei doi monahi petrecand alaturi de doua femei chiar in manastirea din incinta episcopiei.

De la muntele Athos la penitenciarul Rahova. 20 de calugari au venit sa se roage pentru Gigi Becali

Douazeci calugari de la muntele Athos au venit dimineata la inchisoarea unde este Gigi Becali. Calugarilor nu li s-a permis sa il viziteze pe omul de afaceri. Acesta a primit deja maximul de vizite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )