Libnet.ro
UNICEF

10:30

Pentagonul acuza Rusia ca a infiintat tabere de antrenament pentru separatisti in estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Pentagonul acuza Rusia ca a infiintat tabere de antrenament pentru separatisti in estul Ucrainei

Rusia continua sa-i sprijine pe rebelii prorusi din estul Ucrainei ajutandu-i sa se antreneze, a afirmat marti purtatorul de cuvant al Pentagonului, citat de Interfax. Nu exista niciun dubiu. continuă pe Antena3

Pentagonul acuza Rusia ca a infiintat tabere de antrenament pentru separatisti in estul Ucrainei

Rusia continua sa-i sprijine pe rebelii prorusi din estul Ucrainei ajutandu-i sa se antreneze, a afirmat marti purtatorul de cuvant al Pentagonului, scrie Interfax, citat de Mediafax. Potrivit lui Steven Warren, Rusia a infiintat tabere de antrenament pentru separatisti in Ucraina, care sunt instruiti in special in manevrarea artileriei grele.

Pentagonul acuza Rusia ca a infiintat tabere de antrenament pentru separatisti

Rusia continua sa-i sprijine pe rebelii prorusi din estul Ucrainei ajutandu-i sa se antreneze, a afirmat, ieri, purtatorul de cuvant al Pentagonului, potrivit AFP.

Rusia, acuzata ca a infiintat tabere de antrenament in estul Ucrainei

Pentagonul acuza Rusia ca ii spijina pe separatistii prorusi infiintand tabere de antrenament in estul Ucrainei. Nu exista niciun dubiu ca rusii continua sa actioneze in teritoriul ucrainean, a.

Pentagonul acuza Rusia ca a instalat tabere de antrenament in estul Ucrainei si mentine sisteme perfectionate de rachete sol-aer in proximitatea liniei de front

Militarii rusi continua sa opereze pe teritoriul ucrainean, unde au infiintat tabere de antrenament pentru militiile separatiste, a acuzat marti Pentagonul, citat de AFP.

Fed Cup: Primul antrenament pentru jucatoarele noastre la Montreal

Componentele echipei de Fed Cup a Romaniei au strans randurile in vederea meciului de baraj cu Canada de la finalul acestei saptamani si luni au programat cel dintai antrenament pe terenul din Montreal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2818 seconds )