Libnet.ro
UNICEF

12:00

Rusia, acuzata ca a infiintat tabere de antrenament in estul Ucrainei

B1 B1,
Rusia, acuzata ca a infiintat tabere de antrenament in estul Ucrainei

Pentagonul acuza Rusia ca ii spijina pe separatistii prorusi infiintand tabere de antrenament in estul Ucrainei. Nu exista niciun dubiu ca rusii continua sa actioneze in teritoriul ucrainean, a. continuă pe B1

Pentagonul acuza Rusia ca a infiintat tabere de antrenament pentru separatisti in estul Ucrainei

Rusia continua sa-i sprijine pe rebelii prorusi din estul Ucrainei ajutandu-i sa se antreneze, a afirmat marti purtatorul de cuvant al Pentagonului, scrie Interfax, citat de Mediafax. Potrivit lui Steven Warren, Rusia a infiintat tabere de antrenament pentru separatisti in Ucraina, care sunt instruiti in special in manevrarea artileriei grele.

Pentagonul acuza Rusia ca a infiintat tabere de antrenament pentru separatisti

Rusia continua sa-i sprijine pe rebelii prorusi din estul Ucrainei ajutandu-i sa se antreneze, a afirmat, ieri, purtatorul de cuvant al Pentagonului, potrivit AFP.

Pentagonul acuza Rusia ca a instalat tabere de antrenament in estul Ucrainei si mentine sisteme perfectionate de rachete sol-aer in proximitatea liniei de front

Militarii rusi continua sa opereze pe teritoriul ucrainean, unde au infiintat tabere de antrenament pentru militiile separatiste, a acuzat marti Pentagonul, citat de AFP.

Pentagonul acuza Rusia ca a infiintat tabere de antrenament pentru separatisti in estul Ucrainei

Rusia continua sa-i sprijine pe rebelii prorusi din estul Ucrainei ajutandu-i sa se antreneze, a afirmat marti purtatorul de cuvant al Pentagonului, citat de Interfax. Nu exista niciun dubiu.

Acord intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren, relateaza Deutsche Welle, citat de Mediafax. Sefii diplomatiilor din Ucraina, Rusia, Franta si Germania au indemnat totodata la o consolidare a rolului misiunii observatorilor din cadrul Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) si la retragerea armamentului greu de pe linia frontului, in regiunea ucraineana Donbas est).

Moscova, Parisul si Berlinul fac apel la toate partile sa inceteze luptele din estul Ucrainei

Ministrii de Externe ai Germaniei, Frantei, Rusiei si Ucrainei cer oprirea luptelor din estul Ucrainei dupa o intalnire a acestora care a avut loc luni noaptea in Berlin, potrivit Agerpres. Ne exprimam profunda.

intalnire diplomatica la Berlin pentru calmarea tensiunilor din estul Ucrainei

Sefii Ministerelor de Externe ale Germaniei, Frantei, Rusiei si Ucainei s-au intalnit luni seara la Berlin pentru o discutie despre punerea in practica a acordurilor semnate la Minsk si puse in pericol de tensiunile din estul Ucrainei.

Summit diplomatic la Berlin pentru a calma tensiunile in estul Ucrainei

Ministrii afacerilor externe german, francez, rus si ucrainean s-au intalnit luni seara la Berlin pentru a discuta despre punerea in practica a acordurilor de la Minsk amenintate de tensiuni in estul Ucrainei,.

Confruntarile militare iau amploare in estul Ucrainei: Sapte militari au fost ucisi in ultimele 48 de ore

Noi confruntari militare au loc in estul Ucrainei, sapte militari fiind ucisi in ultimele 48 de ore in atacuri ale insurgentilor, informeaza Reuters. Un militar ucrainean a fost ucis, iar doi au fost raniti.

Au reizbucnit confruntarile militare in estul Ucrainei. Sapte militari, ucisi in ultimele 48 de ore

Confruntarile militare au reizbucnit in estul Ucrainei, in pofida armistitiului aflat in vigoare din 15 februarie, sapte militari ucraineni fiind ucisi in ultimele 48 de ore in atacuri.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )