Libnet.ro
UNICEF

07:00

Percheziti in patru judete: mai multe persoane suspecte ca au acoperit taieri de lemne

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Percheziti in patru judete: mai multe persoane suspecte ca au acoperit taieri de lemne

Sediile mai multor firme din judetele Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj si Maramures au fost perchezitionate de politisti, care cauta probe intr-un dosar cu 16 persoane suspecte ca au acoperit taieri ilegale de lemne. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii in patru judete, fiind vizate mai multe persoane suspecte ca au acoperit taieri de lemne

Sediile mai multor firme din judetele Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj si Maramures au fost perchezitionate, joi, de politisti, care cauta probe intr-un dosar cu 16 persoane suspecte ca au acoperit taieri ilegale de lemne.

Perchezitii in patru judete la mai multe persoane suspectate ca au acoperit taieri de lemne

Sediile mai multor firme din judetele Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj si Maramures au fost perchezitionate, joi, de politisti, care cauta probe intr-un dosar cu 16 persoane suspecte ca au acoperit taieri.

Perchezitii in Teleorman Sunt vizate mai multe persoane banuite de evaziune fiscala

Politistii efectueaza 46 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Buzau, Teleorman si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane si sediile unor firme.

Perchezitii in Teleorman. Sunt vizate mai multe persoane banuite de evaziune fiscala

Politistii efectueaza 46 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Buzau, Teleorman si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane si sediile unor firme.

Peste 40 de perchezitii la persoane si firme banuite de evaziune fiscala, in Capitala si patru judete

Politistii efectueaza, miercuri dimineata, 46 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Buzau, Teleorman si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane si sediile unor firme, fiind vizati cetateni romani si italieni, banuiti de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de legume si fructe, anunta Mediafax.

Peste 40 perchezitii la persoane si firme banuite de evaziune fiscala, in Capitala si patru judete

Politistii efectueaza, miercuri dimineata, 46 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Buzau, Teleorman si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane si sediile unor firme, fiind vizati cetateni romani si.

Peste 40 de perchezitii la persoane si firme banuite de evaziune fiscala, in Capitala si in alte patru judete

Politistii efectueaza, miercuri dimineata, 46 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Buzau, Teleorman si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane si sediile unor firme, fiind vizati cetateni romani si italieni, banuiti de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de legume si fructe.

Peste 40 perchezitii in Capitala si patru judete intr-un caz de evaziune fiscala

Locuintele mai multor persoane si sediile unor firme sunt vizate miercuri dimineata de perchezitii ale politistilor intr-un caz de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de legume si fructe. in total sunt vizate 46 de locatii in Bucuresti, Ilfov, Buzau, Teleorman si Giurgiu.

Procurorii DNA fac perchezitii la Parchetul Bihor si in mai multe locuinte din judet

Mai multe perchezitii au loc la aceasta ora in Bihor. Procurorii DNA au descins la sediul unei institutii de stat din Oradea dar si in alte patru locatii din Bihor. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre Parchetul Bihor.

Rusia detine, pentru prima data, mai multe focoase nucleare instalate pe rachete balistice decat SUA

Rusia dispune, pentru prima data, de mai multe focoase nucleare instalate pe diferite tipuri de rachete balistice decat Statele Unite ale Americii. Federatia Rusa detine, in prezent, 1. 643 de focoase instalate pe.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )