Libnet.ro
UNICEF

10:30

Perchezitii, astazi, in patru judete din Moldova la persoane suspecte de contrabanda cu tigari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii, astazi, in patru judete din Moldova la persoane suspecte de contrabanda cu tigari

Politistii din Botosani desfasurau in aceasta dimineata 16 perchezitii domiciliare la persoane suspectate ca sunt implicate in activitati de contrabanda cu tigari, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Botosani. continuă pe Ziarul Bursa

PERCHEZITII in patru judete, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari. La cat se ridica prejudiciul

Saisprezece perchezitii domiciliare au fost efectuate de politistii din Botosani, vineri dimineata, in judetele Botosani, Suceava, Iasi si Bacau, la persoane suspectate de contrabanda. Prejudiciul a fost estimat la 440. 000 de lei.

Perchezitii in patru judete, la traficantii de tigari

Politistii din Botosani desfasoara, vineri dimineata, 16 perchezitii domiciliare la mai multe persoane suspectate a fi implicate in activitati de contrabanda cu tigari. Actiunea se desfasoara sub.

ANM: Cod Galben nowcasting de furtuni si vreme rea pentru patru judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea valabila pentru patru judete din tara. Astfel, ANM a emis o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea.

ANCHETA a Ministerului Educatiei, in patru judete, privind repartizarea elevilor la licee

Corpul de control al Ministerului Educatiei a initiat o ancheta privind repartizarea elevilor la licee, in patru judete Prahova, Bihor, Braila si Suceava - este cercetat modul in care elevi care nu primisera repartizare la liceu au ocupat locurile prin transfer, a precizat ministrul Educatiei, Sorin Campeanu.

UPDATE Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, miercuri se va extinde la 10 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, miercuri urmand sa se afle sub aceasta avertizare 10 judete din sudul si vestul tarii.

Codul portocaliu de canicula, prelungit pana vineri pentru 5 judete din vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit pana vineri atentionarea cod portocaliu de canicula valabila pentru cinci judete din vestul tarii. Atentionarea cod galben de caldura persistent si disconfort termic accentuat a fost restransa la anumite regiuni.

Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, cod galben in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, restul tarii urmand sa fie marti si miercuri sub cod galben.

ANM: Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului pentru sase judete din Muntenia si Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele Valcea,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )