Libnet.ro
UNICEF

07:30

PERCHEZITII in patru judete, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari. La cat se ridica prejudiciul

România Liberă România Liberă,
PERCHEZITII in patru judete, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari. La cat se ridica prejudiciul

Saisprezece perchezitii domiciliare au fost efectuate de politistii din Botosani, vineri dimineata, in judetele Botosani, Suceava, Iasi si Bacau, la persoane suspectate de contrabanda. Prejudiciul a fost estimat la 440. 000 de lei. continuă pe România Liberă

Perchezitii in patru judete, la traficantii de tigari

Politistii din Botosani desfasoara, vineri dimineata, 16 perchezitii domiciliare la mai multe persoane suspectate a fi implicate in activitati de contrabanda cu tigari. Actiunea se desfasoara sub.

Perchezitii, astazi, in patru judete din Moldova la persoane suspecte de contrabanda cu tigari

Politistii din Botosani desfasurau in aceasta dimineata 16 perchezitii domiciliare la persoane suspectate ca sunt implicate in activitati de contrabanda cu tigari, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Botosani.

Perchezitii in Botosani, Suceava, Iasi si Bacau la persoane suspectate de contrabanda cu tigari: Prejudiciul se ridica la suma de 440.000 lei

Saisprezece perchezitii domiciliare au loc, vineri dimineata, in judetele Botosani, Suceava, Iasi si Bacau, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari. Persoanele suspectate urmeaza sa fie duse la.

ANM: Cod Galben nowcasting de furtuni si vreme rea pentru patru judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea valabila pentru patru judete din tara. Astfel, ANM a emis o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea.

ANCHETA a Ministerului Educatiei, in patru judete, privind repartizarea elevilor la licee

Corpul de control al Ministerului Educatiei a initiat o ancheta privind repartizarea elevilor la licee, in patru judete Prahova, Bihor, Braila si Suceava - este cercetat modul in care elevi care nu primisera repartizare la liceu au ocupat locurile prin transfer, a precizat ministrul Educatiei, Sorin Campeanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )