Libnet.ro
UNICEF

23:31

Perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul tatalui sau privind retrocedarile ilegale

B1 B1,
Perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul tatalui sau privind retrocedarile ilegale

Biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului Viorel Hrebenciuc, este perchezitionat miercuri de politisti, in dosarul in care tatal sau este urmarit penal pentru implicare in atribuirea unor mari suprafete de. continuă pe B1

UPDATE. VIDEO. Perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale. Tatal sau l-a mentionat intr-o discutie cu fostul sef al SPP (INTERCEPTARI)

Anchetatorii fac, miercuri, mai multe perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul lui deputatului Viorel Hrebenciuc si birourile avocatilor implicati in dosarul retrocedarilor ilegale. De asemenea, numele Andrei Hrebenciuc apare si in dosarul in care tatal sau este acuzat ca l-ar fi pus pe fostul sef al SPP sa ii aduca informatii despre interceptari. Cititi INTERCEPTARI) .

Perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale

Anchetatorii fac, miercuri, mai multe perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul lui deputatului Viorel Hrebenciuc si birourile avocatilor implicati in dosarul retrocedarilor ilegale.

Dosarul retrocedarilor: perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc

Biroul lui Andrei Hrebenciuc este perchezitionat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care tatal lui, Viorel Hrebenciuc, este urmarit penal in legatura cu retrocedarea ilegala a unor paduri, au declarat surse judiciare.

VIDEO Surse: Perchezitii DNA la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul fostului deputat PSD urmarit penal pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarilor

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la biroul din Bucuresti al fiului lui Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Potrivit surselor, au loc perchezitii si la avocati implicati in dosarul retrocedarilor.

PERCHEZITII la fiul lui Viorel Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor. Andrei Hrebenciuc va fi dus la DNA

Procurorii anticoruptie fac perchezitii, miercuri, la biroul din Bucuresti al lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul in care tatal lui, Viorel Hrebenciuc PSD), este urmarit penal in legatura cu retrocedarea.

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )