Libnet.ro
UNICEF

08:00

Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu la persoane suspectate de evaziune de peste 100 milioane lei

B1 B1,
Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu la persoane suspectate de evaziune de peste 100 milioane lei

Opt perchezitii au loc in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane suspectate de evaziune in domeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz. continuă pe B1

Descinderi in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de lei

Opt perchezitii au loc in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100 de milioane de lei, prin evaziune fiscala. Sapte mandate de aducere vor fi.

Evazionistii din comertul electronic, in vizorul politistilor. Prejudiciul, peste 100 milioane lei

Politistii efectueaza, luni, opt perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane suspectate de evaziune in domeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic. Prejudiciul in acest doar este de peste 100 de milioane de lei, conform unui comunicat remis de Politia Romana.

Perchezitii in Capitala si doua judete pentru evaziune de 100 mil. lei cu electronice

Politistii fac opt perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane suspectate de evaziune in domeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic, prin care a fost produs un prejudiciu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )