Libnet.ro
UNICEF

08:00

Perchezitii in Capitala si doua judete pentru evaziune de 100 mil. lei cu electronice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii in Capitala si doua judete pentru evaziune de 100 mil. lei cu electronice

Politistii fac opt perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane suspectate de evaziune in domeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic, prin care a fost produs un prejudiciu. continuă pe Wall-Street Ro

SwissLeaks: Elvetia dezvaluie numele persoanelor investigate pentru evaziune fiscala

Elvetia a publicat online numele persoanelor si firmelor straine investigate in tarile de origine pentru evaziune fiscala, inclusiv in Germania, dupa ce autoritatile au fost asaltate cu solicitari oficiale din partea institutiilor fiscale din alte tari, relateaza Mediafax.

Opt perchezitii la persoane care ar fi facut evaziune de peste 100 mil. lei cu marfuri aduse din China

Luni dimineata, politistii din Ilfov efectueaza 8 perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100. 000 de lei, prin evaziune fiscala, iar sapte mandate de aducere vor fi puse in executare, informeaza Politia Romana.

Secure Property a cumparat Praktiker Craiova si alte active imobiliare, pentru peste 23 mil. euro

Fondul de investitii Secure Property Development Investment SPDI) a cumparat magazinul Praktiker din Craiova, 24,4% din cladirea Delea Noua Office Building si locuinte aflate pe malul lacului Grivita si in sudul Bulgaria, pentru 16,5 milioane de.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2339 seconds )