Libnet.ro
UNICEF

08:00

Opt perchezitii la persoane care ar fi facut evaziune de peste 100 mil. lei cu marfuri aduse din China

Hotnews Hotnews,
 Opt perchezitii la persoane care ar fi facut evaziune de peste 100 mil. lei cu marfuri aduse din China

Luni dimineata, politistii din Ilfov efectueaza 8 perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100. 000 de lei, prin evaziune fiscala, iar sapte mandate de aducere vor fi puse in executare, informeaza Politia Romana. continuă pe Hotnews

Opt perchezitii au loc privind evaziune fiscala cu marfuri aduse din China

In aceasta dimineata, politistii din Ilfov efectueaza opt perchezitii la persoane banuite ca au cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 101. 000 de lei, prin evaziune fiscala, iar sapte mandate de aducere vor fi puse in executare, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu la persoane suspectate de evaziune de peste 100 milioane lei

Opt perchezitii au loc in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane suspectate de evaziune in domeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz.

Perchezitii in Capitala si doua judete pentru evaziune de 100 mil. lei cu electronice

Politistii fac opt perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane suspectate de evaziune in domeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic, prin care a fost produs un prejudiciu.

Evazionistii din comertul electronic, in vizorul politistilor. Prejudiciul, peste 100 milioane lei

Politistii efectueaza, luni, opt perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane suspectate de evaziune in domeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic. Prejudiciul in acest doar este de peste 100 de milioane de lei, conform unui comunicat remis de Politia Romana.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu jucarii si produse electronice aduse din China

Opt perchezitii au loc, luni dimineata, la persoane suspectate de evaziune fiscala indomeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la peste 100. 000 de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )