Libnet.ro
UNICEF

06:00

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu jucarii si produse electronice aduse din China

Adevărul Adevărul,
Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu jucarii si produse electronice aduse din China

Opt perchezitii au loc, luni dimineata, la persoane suspectate de evaziune fiscala indomeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la peste 100. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Opt perchezitii au loc privind evaziune fiscala cu marfuri aduse din China

In aceasta dimineata, politistii din Ilfov efectueaza opt perchezitii la persoane banuite ca au cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 101. 000 de lei, prin evaziune fiscala, iar sapte mandate de aducere vor fi puse in executare, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Descinderi in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de lei

Opt perchezitii au loc in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100 de milioane de lei, prin evaziune fiscala. Sapte mandate de aducere vor fi.

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, a fost arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala

Ginerele lui Blaga, Ionut Rudeanu a fost arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti in cursul zilei de vineri, noteaza Mediafax. Prejudiciul in acest dosar este.

Patroana unei firme de constructii din Buzau, cercetata pentru evaziune fiscala de peste 1,5 milioane lei

O buzoianca de 48 de ani este cercetata penal pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala, savarsita in perioada ianuarie 2010 iulie 2014. Femeia de afaceri a produs astfel o paguba bugetului statului de aproximativ 1,5 milioane lei.

SwissLeaks: Elvetia dezvaluie numele persoanelor investigate pentru evaziune fiscala

Elvetia a publicat online numele persoanelor si firmelor straine investigate in tarile de origine pentru evaziune fiscala, inclusiv in Germania, dupa ce autoritatile au fost asaltate cu solicitari oficiale din partea institutiilor fiscale din alte tari, relateaza Mediafax.

Ginerele lui Blaga, arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala

ACTUALIZARE 17:30 Tribunalul Bucuresti a decis, azi, arestarea preventiva a lui Andrei Rudeanu, ginerele copresedintelui PNL Vasile Blaga, in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 600. 000 de euro, potrivit surselor din presa. *Blaga, despre ginerele sau: Daca a gresit va trebui sa plateasca.

Ginerele lui Vasile Blaga, Andrei Rudeanu, afla astazi daca va sta dupa gratii in urmatoarele 30 de zile pentru evaziune fiscala

Andrei Rudeanu, ginerele liderului PNL Vasile Blaga, va fi prezentat vineri judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce joi seara a fost retinut pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de 600. 000 de euro.

Trei barbati, cercetati dupa ce au batut un tanar care era martor intr-un dosar de furt

Trei barbati sunt cercetati de politistii din Suceava pentru lovire, distrugere si violare de domiciliu, dupa ce au spart geamurile unei locuinte din comuna Serbauti, au intrat in casa si l-au batut pe un tanar, nemultumiti ca acesta este martor intr-un dosar de furt.

Opt perchezitii la persoane care ar fi facut evaziune de peste 100 mil. lei cu marfuri aduse din China

Luni dimineata, politistii din Ilfov efectueaza 8 perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100. 000 de lei, prin evaziune fiscala, iar sapte mandate de aducere vor fi puse in executare, informeaza Politia Romana.

Elvetia publica numele strainilor investigati in tarile de origine pentru evaziune fiscala

ACTUALIZARE 13:33 Surse: ANAF va verifica averile a 50 de romani care au conturi secrete la HSBC Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va verifica averile a 50 de romani care au conturi secrete deschise la HSBC Elvetia, dupa ce a primit datele de la institutia similara din Franta, potrivit unor surse guvernamentale citate de Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )